Cum aplici corect rimelul. 5 trucuri care te salvează în orice situație

Cum aplici corect rimelul. 5 trucuri care te salvează în orice situație
Cum aplici corect rimelul. 5 trucuri care te salvează în orice situație

Iată câteva trucuri pe care trebuie să le știți pentru a aplica rimelul în mod corect.

Dacă nu sunteți adepta genelor false, dar vă doriți gene lungi și pline de volum, rimelul este elementul de care aveți nevoie. Este un „must” în trusa oricărei femei și vă poate trezi la viață în doar câteva minute.

Rimelul vă poate pune însă în dificultate, mai ales dacă nivelul mercurului din termometre crește. În continuare, vă prezentăm câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a avea un machiaj fresh, intact, până la sfârșitul zilei.

„Asa cum o femeie trebuie sa stie ce tip de ten are pentru a sti ce fond de ten sa foloseasca, la fel trebuie sa stie ce tip de gene are pentru a sti ce tip de mascara sa aleaga. ATENTIE! Este important sa stii exact ce tip de mascara ai nevoie, NU ce tip de mascara vrei, trebuie sa accepti tipologia. De exemplu, tu poti sa-ti doresti o mascara pentru desime si volum si sa ai nevoie de fapt de o mascara de curbura si alungire", explică

Mirela Vescan.

Cum să aplici corect rimelul în 3 pași

Pasul 1: Rotiți periuța spre stânga și spre dreapta către baza genelor. Dacă veți aplica rimelul de la rădăcină, veți crea acea ilzuzie de alungire.

Pasul 2: Aplicați periuța cu rimel ca si cum le-ați pieptăna, de-a lungul genelor, în zig-zag. Această mișcare vă va ajuta să separați genele.

Pasul 3: La final, închideți ochiul și trageți periuța de la baza genelor spre vârful lor, incercând să îndepărtați surplusul.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum să te machiezi la școală. Sfaturi pentru un look discret

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

5 trucuri pentru aplicarea corectă a rimelului

Schimbați periuța

Cu siguranță vi s-a întâmplat să dați peste rimelul ideal, însă periuța v-a dezamăgit în totalitate. Ați încercat să înlocuiți periuța și să folosiți una care este pe placul vostru?

Decât să investiți într-un alt rimel și să căutați la nesfârșit forma ideală, puteți să luați periuța de la rimelul preferat și să o folosiți în combinație cu pasta care are consistența pe care o preferați.

Nu uitați de genele de jos

Tot mai des se întâmplă fel de fel de „accidente" și genele de jos rămân neatinse, de parcă nu ar juca un rol esențial în conturarea ochiului. Dacă nu folosiți rimelul pentru a oferi volum și alungire genelor de jos, ochiul va părea mai mic, iar machiajul va fi neterminat, fiind conturat un look total neîngrijit.

Amestecați mai multe tipuri de rimel

Există un rimel pentru fiecare problemă pe care îți dorești să o rezolvi: alungirea genelor, efect de collagen, curbarea genelor, separarea genelor. Astfel că, ați putea încerca un mix pentru a crea produsul minune care să satisfacă mai multe necesități simultan.

De exemplu, îl puteți combina pe cel de alungire cu cel pe bază de colagen.

Rezultatul va fi wow!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cum aplici corect anticearcănul. 5 greșeli frecvente

Aveți grijă la tehnica de aplicare

Cea mai utilizată metodă de aplicare a rimelului este prin mișcarea periuței de la baza genelor către vârfuri. Folosiți și mișcarea stânga-dreapta pentru ca genele să nu fie încărcate cu prea mult produs și să capete acel aspect de pânză de paianjen.

Creează-ți conturul ochiului folosind periuța de rimel

În continuare, vă prezentăm un truc prin care puteți să vă conturați ochiul cu ajutorul periuței de rimel.

Iată ce trebuie să faceți!

Plasați periuța rimelului la baza genelor si presați ușor astfel încât să evitați iritarea zonei ochiului și să reușiți astfel să aplicați un produs la baza genelor. Veți crea iluzia unui ochi mărit printr-un contur bine definit.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum să te machiezi la școală. „Pentru că machiajul să arate foarte bine şi să fie rezistent, foartă importantă este rutina zilnică de îngrijire a tenului"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies