Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!

Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!
Cum arată Adriana Bahmuţeanu în costum de baie! N-ai mai văzut-o vreodată aşa!

Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut bagajele şi a plecat alături de cei doi copii în Grecia, unde se bucură din plin de razele soarelui. În urmă cu puţin timp, însă, ea şi-a surprins total prietenii virtuali.

Aflată în concediu, Adriana Bahmuţeanu a renunţat la inhibiţii şi a îmbrăcat un costum de baie în două piese, ce i-a pus în valoare trupul, scrie WOWbiz.ro.

Mai mult de atât, în dreptul imaginii inedite ea a scris un mesaj în care a vorbit despre faptul că-şi acceptă trupul său aşa cum este: ”Până când nu îţi vei da seama că adevărata fericire e chiar în tine nu vei fi niciodată cu adevărat fericit.

Aşadar, împacă-te cu tine, cu corpul tău, cu deciziile tale. Şi fă alegeri în deplină cunoştinţă de cauză. Aşa găseşti echilibrul şi pacea interioară. Noi, oamenii, din păcate facem alegeri greşite. Ne minţim snguri că am găsit fericirea când ea este doar aparenţă socială. Ne angajăm în relaţii cu speranţa că va fi bine uitând să îi spunem celuilalt ce vrem de fapt şi ce aşteptări avem de la el.
Şi apoi minţim, ne prefacem, iar într-o bună zi ne dăm seama că de fapt nu suntem fericiţi deloc. Ca să fii fericit e musai să fii tu însuţi şi să ştii ce vrei.”,
a scris ea pe contul personal de socializare.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălina Ghenea, incredibil de sexy! Decolteul generos a întors toate privirile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies