Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu are bani să plătească costurile!

Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu are bani să plătească costurile!
Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu are bani să plătească costurile!

Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de lux. Din păcate, însă, nu își permite să plătească costurile acestuia.

În cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”, Irinel Columbeanu a dezvăluit că s-a mutat de curând într-un azil de bătrâni. În ultimii ani, veniturile fostului om de afaceri au scăzut considerabil, ajungând să piardă tot ce a strâns de-a lungul vieții. Astfel, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute la un azil din cauza problemelor de sănătate pe care acesta le avea.

Fostul milionar a suferit două accidente vasculare și a rămas singur după ce a fost părăsit de iubita sa.

De asemenea, fiica sa, Irina, este stabilită în America alături de fosta soție a afaceristului, Monica Gabor.

Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu

Citește și: „Are o pensie cu mult mai mică. Nu acoperă cheltuielile.” Cât costă cazarea la azilul unde se află Irinel Columbeanu. Cum se descurcă fostul milionar

Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu are bani să plătească costurile
Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu[Sursa foto: batranifericiti.ro]

Irinel Columbeanu s-a mutat în azilul în care a stat și tatăl lui, dar și regretata Zina Dumitrescu. Acesta se află în Ghermănești, iar proprietarul căminului este Ion Cassian, un prieten apropiat de-al fostului afacerist român.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acesta este dotat cu toate necesitățile, iar prețul ajunge între 3.000

și 4.000 de lei pe lună, în care este inclus tratamentul, mâncarea, dar și alte necesități pe care le are. Căminul este unul luxos, cu lift în interior, camere spațioase, grup sanitar propriu, TV, șifonier și paturi ortopedice acționate electric.

În exterior, căminul are și o grădină, spațiu pentru jocuri de societate sau pentru evenimente de sărbători, dar și terasă.  

Irinel Columbeanu nu își permite să plătească costurile azilului

Citește și: „Întreaga mea căsnicie alături de Monica a fost ca jucatul la cazinou.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neștiute despre căsnicia cu Monica Gabor

Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu are bani să plătească costurile
Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști români. Acesta a avut în perioada sa de glorie o avere impresionantă, fiind mereu înconjurat de lux și femei tinere și frumoase. În ultimii ani, însă, din cauza unor decizii proaste pe care le-a luat, a ajuns să piardă tot. În prezent, acesta are o pensie nesemnificativă, care nu îi permite să achite costurile căminului unde este cazat.

Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. 

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum.

Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două .”, a declarat Ion Cassian. 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce a dezvăluit Mirela Vaida despre băiețelul ei de doar 4 ani jumătate. Tudor i-a făcut o surpriză neașteptată mamei sale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies