Cum arăta casa copilăriei pentru Serghei Mizil și motivul pentru care acum nu poate sta singur. “Aveam butoane pe care le apăsam și spuneam că sunt în corpul C sau în corpul D.”

Cum arăta casa copilăriei pentru Serghei Mizil și motivul pentru care acum nu poate sta singur. “Aveam butoane pe care le apăsam și spuneam că sunt în corpul C sau în corpul D.”
Cum arăta casa copilăriei pentru Serghei Mizil și motivul pentru care acum nu poate sta singur. “Aveam butoane pe care le apăsam și spuneam că sunt în corpul C sau în corpul D.”

Serghei Mizil a făcut o retrospectivă a casei copilăriei sale și a explicat motivul pentru care nu îi place să stea singur.

Serghei Niculescu Mizil, fiul demnitarului Paul Niculescu Mizil, este cunoscut pentru stilul său extravagant de viață și pentru felul în care trăiește fără inhibiții. Este de profesie pictor, a explorat și lumea actoriei și a reușit să își extindă afacerile și în sectorul imobiliar.

Cum arăta casa copilăriei pentru Serghei Mizil

Citește și: „Era prea tânăr, un copil extraordinar, mi s-a părut groaznic. Chestia asta mi-a rămas în minte!” Serghei Mizil, declarații sfâșietoare despre cel mai greu moment din viața sa!

Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Avea succes la fete Serghei Mizil în tinerețe? Ce detalii neștiute a dezvăluit vedeta despre prima nuntă pe care a avut-o: „Nu mai știu nici unde a fost nunta.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta a fost întrebat cum arăta casa copilăriei, despre care a mai făcut și în trecut declarații.

O locuință cu peste 20 de camere, cu o curte care se întindea pe hectare și cu mulți oameni care aveau grijă ca tatălui său să nu-i lipsească nimic. Serghei Mizil a povestit despre faptul că stătea separat față de părinții lui și că existau butoane în casă prin care vorbeau și spuneau fiecare unde se află. 

“Zona în care stăteau ei nu prea am mers, dar casa era atât de mare, că aveam butoane pe care le apăsam și spuneam că sunt în corpul C sau în corpul D.

Nu prea mă duceam pentru că nu avem de ce să mă duc. Eu nu pot să stau singur din cauza acestei chestii. Dacă sunt la Snagov și nu am invitați, pentru că am o sufragerie mare, eu mă îmbrac și plec. Nu pot să stau doar cu soția. Nici nu stă cu mine, eu stau la un etaj, ea stă la un etaj.”, a povestit Serghei Mizil.

Motivul pentru care Serghei Mizil nu suportă să stea singur în casă

Datorită stilului său extravagant și faptul că s-a învățat de fiecare dată să fie înconjurat de oameni, aceasta spune că nici acum nu poate să explice celor din jur comportamentul său. Cu toate acestea, nu avea cheie de la casă sau acte și nu avea responsabilitatea că are o locuință până când nu a făcut una cu ultima soție.

Trebuie să fie mereu înconjurat de oameni și nu petrece mult timp alături de femeia vieții lui, deoarece nu are aceleași preocupări ca ea. 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: "Ia-mă, Doamne, și pe mine, să nu mai sufăr atât"- Tot ce a strâns într-o viață, luat de ape și noroi: "Nu mai pot, nu mai pot! Nimic nu mai am!"- stirilekanald.ro

“Nu am avut niciodată chei și acte. Era greu să le explic oamenilor din jurul meu de ce am comportamentul acesta sau de ce fac asta. Pentru că dacă nu trăiești acolo, este foarte greu. Nu avem chei de la casă, nu aveam acte, nu avem responsabilitatea să am o casă. Până acum, cu ultima soție, când mi-am făcut casă la Snagov, eu nu aveam chestia asta că am în casă.

În capul meu era casa partidului, milițianul deschide sau face aia. La mine nu avea importanță casa. Când plecam, plecam cu o pungă și mă duceam. Nu pot să stau singur. Nu avem aceleași preocupări (nr. cu soția).”, a mai spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă.” Ce i s-a întâmplat lui Serghei Mizil în noaptea dintre ani

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies