Cum arată casa lui Culiță Sterp, după ce a devenit tată! Imagini emoționante

Culita Sterp
Culita Sterp se considera un barbat implinit

Îndrăgitul artist a dezvăluit cum arată viața sa de când a devenit tătic. Fiul mamei Geta trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

Viața lui Culiță Sterp s-a schimbat definitiv de când a venit pe lume micuțul Milan. Îndrăgitul artist petrece tot timpul liber pe care îl are cu familia sa și se declară un bărbat de-a dreptul împlinit și fericit pentru că și-a dorit din tot sufletul să fie tătic.

De când a venit micuțul Milan pe lume în luna iunie a anului trecut, Culiță Sterp se declară de-a dreptul fermecat de băiețelul său, pe care îl surprinde în cele mai frumoase ipostaze, pe care să i le arate mai târziu.



Fiind la vârsta la care bebelușul începe să cunoască ce se întâmplă în jurul său, micuțul Milan are la dispoziție întreaga casă pentru a face primii pași și pentru a se familiariza cu locul, fiind atent supravegheat de părinții săi.

Iar alături de simpaticul bebeluș nu se află doar părinții lui, ci și un motan cu care băiețelul deja s-a împrietenit și cu care petrece foarte mult timp zilnic și alături de care descoperă lumea.

Casa lui Culita Sterp
Casa lui Culita Sterp[Sursa foto: Instagram]

Și, la fel ca în toate casele în care există copii mici, nici casa lui Culiță Sterp și a partenerei sale de viață nu face excepție, iar jucăriile se află peste tot, pentru ca băiețelul să aibă activități specifice vârstei sale. Și suntem convinși de faptul că mătușile și unchii lui Milan, precum și bunicii micuțului îi fac toate poftele și îi aduc cele mai frumoase cadouri.

Citeste si: Fiul lui Culiță Sterp a spus primele cuvinte! Artistul a filmat întreg momentul și l-a publicat pe rețelele de socializare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Familia Sterp a sărbătorit-o pe mama Geta

De ziua mamei Geta, întreaga familie s-a strâns joi la restaurant pentru a o sărbători pe simpatica femeie.


Nu de puține ori familia Sterp a demonstrat că știe să se distreze și să se simtă bine împreună, mai ales că în cea mai mare parte a timpului lucrează din greu pentru afacerea familiei.

Familia lui Culita Sterp
Culita Sterp mai are 2 surori si un frate[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta, declarații despre fostul soț și iubita acestuia: „N-a avut curajul să o aducă la botez”

„Pe 10 mai mama Geta va fi prezenta in Bucuresti la meciul lui Iancu cu Neveu.

Mama Geta nu a vrut sa spuna mai multe despre ce va face de ziua ei preferand discretia", a dezvăluit Sorin Pușcașu la Wow Jurnal, prezentat de către Cornelia Ionescu și Sorin Pușcașu.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies