Cum arată căsnicia pentru Daniela Gyorfi, după aproape două decenii petrecute cu George, partenerul ei de viață? „Noi suntem două pietre tari, ne certăm ca la început, dar ne și împăcăm.”

Cum arată căsnicia pentru Daniela Gyorfi, după aproape două decenii petrecute cu George, partenerul ei de viață? „Noi suntem două pietre tari, ne certăm ca la început, dar ne și împăcăm.”
Cum arată căsnicia pentru Daniela Gyorfi, după aproape două decenii petrecute cu George, partenerul ei de viață? „Noi suntem două pietre tari, ne certăm ca la început, dar ne și împăcăm.”

Daniela Gyorfi a vorbit despre căsnicia longevivă și despre cum își descrie acum relația.

Daniela Gyorfi, una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, are o familie frumoasă și o carieră de succes, iar aceasta se poate declara împlinită și fericită pe toate planurile. În cadrul emisiunii Viața fără filtru, artista a fost invitată alături de soțul ei, iar aceasta a spus cum arată căsnicia după aproape două decenii petrecute cu partenerul de viață, dar și despre ce anume credea la început despre iubire.

Mărturisește că e foarte important să ai o familie, dar mai ales, să-ți găsești jumătatea cu bune și cu rele și a recunoscut că și ei se ceartă la fel ca la început, însă cel mai important este că se împacă.  „Dragostea, în timp, înseamnă cu totul altceva decât însemna la început. La început exista pasiune și repede, repede. Îl iubesc pe George și am demonstrat acest lucru fiind o femeie de casă, fiind foarte devotată familiei.
Dacă mă întrebai, pentru că mi-am adus aminte cu turneele noastre, nu că nu m-aș fi văzut într-o relație atât de lungă, dar e foarte important să ai o familie și e foarte important să-ți găsești jumătatea cu bune și cu rele, pentru că în relația noastră, noi suntem două pietre tari, ne certăm ca la început, dar ne și împăcăm.”,
a spus Daniela Gyorfi.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și soțul ei au camere separate

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal nu dorm împreună! Artista, dezvăluiri din interiorul relației sale! „Eu nu am dormit cu George niciodată. Lui îi place să doarmă singur. Nu ne deranjăm.”

Daniela Gyorfi și soțul ei
Daniela Gyorfiși soțul ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce credea până acum Daniela Gyorfi despre Andreea Marin și ce anume a făcut-o să își schimbe opinia despre ea. “Îngâmfată, falsă, pisicoasă.”

Nu e prima dată când artista mărturisește că ea și soțul ei dorm separat, iar aceștia au vorbit și despre motivul pentru care fac acest lucru. Fiecare dispune de confortul său, soția lui doarme cu fiica, iar în turnee se bucură de timpul petrecut împreună.

George: E adevărat, nu mințim aici, fiecare are camera lui, ne întâlnim undeva la mijloc. Noi avem turnee. Și putem să dormim împreună în turnee. E adevărat, Daniela are camera ei, eu la fel, am nevoie de confortul meu. Da, recunosc. (Nr. Că sforăie).

Daniela: Acum nu mai sforăie că și-a luat un aparat, Din punctul meu de vedere, de aceea am și schimbat casa, am luat o casă mare, fiecare are camera lui, oricum eu dorm cu Maria.

 

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce credea până acum Daniela Gyorfi despre Andreea Marin și ce anume a făcut-o să își schimbe opinia despre ea. “Îngâmfată, falsă, pisicoasă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies