Cum arată copiii și soția lui Dan Negru. Vedeta postului Kanal D a publicat o poză cu familia sa!

Cum arată copiii și soția lui Dan Negru. Vedeta postului Kanal D a publicat o poză cu familia sa!
Dan Negru

A crescut singur la părinți și a avut o copilărie fericită, în Timișoara. Părinții și bunicii l-au răsfățat mereu și i-au oferit dragostea și tot ce avea nevoie un copil, trăind în acele vremuri.

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din showbizul romanesc. Deși, vorbește foarte rar despre viața personală, în special despre familia sa, vedeta Kanal D a publicat o poză cu cei dragi. 

Foarte atent atunci când face declarații despre familie, jurnalistul a știu mereu cum să îi protejeze pe cei dragi de lumina reflectoarelor. Cu un mariaj de durată, Dan Negru a specificat că a învățat acest lucru de la părinții săi care au avut o căsnicie de 45 de ani, până în momentul în care tatăl

său a decedat.

Soția sa, Codruța este medic stomatolog și deține propriul cabinet medical. Cei doi au împreună, un băiat si o fată, pe nume Bogdan si Daria.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

Citește și: În această toamnă, la Kanal D! Telespectatorii au parte de combinația perfectă de entertainment de calitate, cele mai bune seriale turcești, reality show-uri care au cucerit deja inimile românilor, emisiuni de interviuri, reportaje, precum și informația r

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dan Negru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: În această seară, la 22:30, la Kanal D, premiera noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"- O reîntâlnire cu provocările limbii române și cu inteligența concurenților

Dan Negru: “Pun rar fotografii cu ai mei."

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene.

Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru, acum ceva vreme, într-un interviu.

În urmă cu puțin timp, prezentatorul emisiunii Jocul Cuvintelor, a publicat o fotografie cu familia. Postarea a fost luată cu asalt de zeci de mesaje frumoase. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine este sotia lui dan negru
Dan Negru si familia sa[Sursa foto: Instagram]

“Pun rar fotografii cu ai mei. I-am lăsat pe copii să-și trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe TikTok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins! Un om blând și bun își vă găsi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogații ar avea, n-o vă găsi niciunde.

Pun rar poze cu ai mei... Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!” a spus Dan Negru.

Dan Negru[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„În cadrul acestei proceduri, ce s-a desfăşurat pe durata a şase ore, după ce i-au fost aduse la cunoştinţă suspectei drepturile şi obligaţiile aferente.” Ce s-a întâmplat cu doctorița care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra și-a pierdut viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies