Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor
Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Cristina Pucean este foarte atentă la modul în care se prezintă în lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, blondina a apleat la mai multe intervenții, atât la nivelul fizicului, cât și al chipului.

Recent, vedeta a vrut să le demonstreze fanilor că nu îi este teamă să se arate nemachiată, postând un videoclip pe rețelele de socializare.

„Nici nu îmi e rușine, așa m-a făcut mămica” Cristina Pucean s-a afișat nemachiată

cristina pucean nemachiata
Cristina Pucean nemachiată[Sursa foto: Tik Tok]

Citeste si: Cum arăta Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor, înainte de operații? De nerecunoscut!

Având foarte multe filmări și evenimente, dansatoarea este nevoită să poarte foarte des machiaj profesional, iar părul să fie aranjat la salon. Cristina se afișează de fiecare dată impecabilă, arătând ca o păpușă. De această dată, un urmăritor i-a lansat provocarea de a se posta neamchiată. Fără să stea pe gânduri, vedeta a acceptat provocarea. Frumoasa blondină a postat un videoclip pe Tik Tok, în care se demachia. Cristina a dovedit că este o persoană asumată și că poate să se arate fanilor, exact așa cum este, naturală și fără pic de machiaj.

„Pentru că primesc mesaje cu treaba asta, să mă vedeți nemachiată, în condițiile în care eu mereu mă postez nemachiată. Nu e problemă, mă demachiez aici cu voi, nici nu îmi e rușine, așa m-a făcut mămica. Și eu am cearcăne și eu am fața cu imperfecțiuni, dar ăsta e omul, nu există om perfect.”, a declarat Cristina Pucean.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Pucean are un ten impecabil

Citeste si: „Mi-a dat un pumn în cap”. Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Blondina este una dintre cele mai cunoascute dansatoare de la noi din țară. A apărut în numeroase videoclipuri, alături de maneliști cunoscuți. De când este pezentă în lumina reflectoarelor, Cristina este foarte atentă la imaginea ei.

Vedeta a trecut prin schimbări radicale, însă nu îi este rușine cu acest lucru. Deoarece meseria îi cere să fie mereu aranjată, fanii s-au întrebat cum arată dansatoarea fără pic de machiaj. Spre surprinderea tuturor, Cristina Pucean nu este diferită nemachiată, deoarece are un ten fără imperfecțiuni. În videoclipul postat, frumoasa blondină își șterge complet fondul de ten, demonstrând că are o piele luminoasă și impecabilă.

Cristina Pucean și-a surprins fanii

cristina pucean inainte si dupa
Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Gabriela Cristea, o nouă presupusă sarcină. Cum a apărut vedeta la un eveniment

După ce vedeta a postat videoclipul în care se demachiază, reacțiile urmăritorilor din mediul online, au început să apară. Cei mai mulți i-au adus Crsitinei cuvinte de laudă, încurajând-o să nu mai poarte machiaj atât de des. Fanii au rămas surpinși de apariție și au lăudat-o pe blondină.

„Frumos ten ai. Chiar nu ai nevoie de atât machiaj”, „Mai bine îți stă fără machiaj, naturală”, „Ești mai frumoasă de 1000 de ori nemachiată”, au fost câteva din comentariile pe care le-a primit Cristina Pucean.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Am cerut-o într-un mod foarte inedit”. Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies