Cum arată cu adevărat inelul de logodnă a lui Brigitte! S-a văzut abia acum, la nunta cu Florin Pastramă

Cum arată cu adevărat inelul de logodnă a lui Brigitte! S-a văzut abia acum, la nunta cu Florin Pastramă
Cum arată cu adevărat inelul de logodnă a lui Brigitte! S-a văzut abia acum, la nunta cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și-a arătat cu mândrie inelul primit de la Florin Pastramă

În weekend, Brigitte Sfăt a devenit și în fața lui Dumnezeu doamna Pastramă. După cununia civilă simplă, făcută în urmă cu o luna, doar în familie, duminică, bruneta și afaceristul au organizat o nuntă că în povești, așa cum și-au dorit-o!

"Suntem foarte fericiți, ea este femeia perfectă pentru mine, omul care mă completează", avea să spună Florin imediat ce a primit binecuvântarea preotului, în fața numeroșilor prieteni veniți la fața locului să îi felicite

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă și a arătat inelul! Este din aur alb cu diamant 

În ton cu petrecerea fastuoasă, invitații aveau să vadă și alte lucruri spectaculoase, în special la capitolul bijuterii.

 Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă și a arătat inelul de logodnă tuturor. Dacă până acum, s-au făcut doar speculații sau simple descrieri, ei bine, vedeta a dorit să fie ea cea care să prezinte degetul cu superba bijuterie pe el, una din aur alb, cu diamant, al cărei preț este probabil destul de piperat.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies