Cum arăta Dana Roba, înainte să urmeze calea spirituală. Vedeta este total schimbată

Cum arăta Dana Roba, înainte să urmeze calea spirituală. Vedeta este total schimbată
Cum arăta Dana Roba, înainte să urmeze calea spirituală. Vedeta este total schimbată

Cum arăta Dana Roba înainte de a-și găsi credința? De când a ales să urmărească spiritualitatea, make-up artistul și-a schimbat în mod radical înfățișarea.

Se spune că pacea interioară și echilibrul se oglindesc pe chip, iar acest lucru este evident în cazul Danei, care emană armonie atât cu sine însăși, cât și cu credința în Dumnezeu.

Citește și: „Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici ca l-ai cunoscut prin spitale.” Cum a reacționat Dana Roba, după ce Narcisa Guță i-a adus o serie de acuzații dure

Cum arăta Dana Roba, înainte să urmeze calea spirituală

Conflicul dur dintre Dana Roba și Nicolae Guță a fost un subiect fierbinte pentru o perioadă îndelungată.

În vremurile acelea de apariții televizate, Dana se remarca prin stilul ei nonconformist. Schimba frecvent culoarea părului și adopta o estetică ce atrăgea atenția: purta ținute îndrăznețe, adesea provocatoare, accesorii statement și opta pentru un machiaj îndrăzneț.

După câțiva ani de la convertire, makeup artistul s-a schimbat în mod spectaculos. Pe lângă perfecționarea tehnicilor de machiaj și abilitatea de a-și evidenția trăsăturile, ea a adoptat un stil vestimentar sofisticat, caracterizat de discreție.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Acest stil elegant o avantajează foarte mult, iar de când a luat această hotărâre care i-a schimbat cursul vieții, ea emană o radiere de necontestat!

Cum a decis Dana Roba să se pocăiască

Acel moment a reprezentat un punct de cotitură esențial în viața sa, reconfigurându-i perspectiva asupra existenței. Transformarea a fost inițiată de pierderea mamei sale, experiență care i-a stârnit un profund sentiment de vinovăție.

Ea și-a exprimat regretul pentru vechiul său stil de viață, cuprinzând relația cu Nicolae Guță, nopțile petrecute în cluburi și aparițiile în videoclipuri muzicale.

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ‘De astăzi mă pocăiesc’. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani.Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat.

(…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ‘Dana, ți-am iertat toate păcatele’. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu”, a mai adăugat aceasta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: „Așa cum a făcut și soțul Danei Roba. În ultima clipă, el a apelat la medic, s-a căit, și azi femeia trăiește” Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba!

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cu ce se ocupă Beniamin, iubitul Danei Roba. Meseria sa este de-a dreptul neașteptată! Makeup artista îl susține necondiționat pe noul său partener de viață!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies