Cum arata Diana Parvu, de la Meteo, in costum de baie!

Cum arata Diana Parvu, de la Meteo, in costum de baie!
Cum arata Diana Parvu, de la Meteo, in costum de baie!

Diana Parvu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Kanal D are o silueta de vis si multe femei o invidiaza pentru formele sale frumoase.

Ei bine, aflati insa ca, pentru a arata asa, Diana Parvu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Kanal D, nu face niciun efort si nici nu se supune unor diete aspre. Ba din contra! Cat e ziua de mare, vedeta Kanal D mananca tot ce-si doreste, nu se abtine de la nimic si face abuz de dulciuri, delicatese si prajituri dupa cum pofteste.

Constienta ca este norocoasa, Diana Parvu se amuza de amicii sai care ii spun ca ar avea silueta de viespe.

Zilele trecute, prezentatoarea rubricii Meteo de la Kanal D, a fost plecata intr-un sejur pe litoral. Cu acesta ocazie, ea s-a fotografiat, la plaja, imbracata doar in costum de baie. O ocazie in plus pentru a-i admira corpul cu forme perfecte!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mariana de la Exatlon nu a fost invitata la nunta lui Vladimir Draghia. Vezi ce mesaj ii transmite. "Asta e parerea mea despre caracterul lui" EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies