Cum arată diminețile pentru Ileana Sterp. Vedeta a vorbit despre greutățile cu care se confruntă! “Tot ei au grijă să ne pună cele mai largi și zâmbete pe față.”

Cum arată diminețile pentru Ileana Sterp. Vedeta a vorbit despre greutățile cu care se confruntă! “Tot ei au grijă să ne pună cele mai largi și zâmbete pe față.”
Cum arată diminețile pentru Ileana Sterp. Vedeta a vorbit despre greutățile cu care se confruntă! “Tot ei au grijă să ne pună cele mai largi și zâmbete pe față.”

Ileana Sterp a vorbit despre cum arată diminețile pentru ea.

Ileana Sterp, fiica cea mare a mamei Geta, se poate bucura atât de cariera strălucită în online, fiind urmărită de zeci de mii de persoane, desfășurându-și activitatea pentru toți cei care o îndrăgesc de zi cu zi, cât și de viața de familie, acolo unde are un soț pe care îl iubește foarte mult, iar împreună sunt părinții a doi copii. Ileana este cunoscută pentru faptul că vine dintr-o familie harnică, ce a muncit de fiecare dată pentru a obține tot ceea ce-și dorit și au fost învățați cu greul încă de mici.

În prezent, aceasta își rotește realizările în jurul familiei, fiind dedicată și ocupându-se de creșterea celor doi copii. A ajuns în punctul în care viața lor este pe drumul cel bun, iar ea nu are nevoie se ducă grija zilei de mâine. În prezent, aceasta se ocupă de creșterea celor mici și nu ezită de fiecare dată să împărtășească din momentele frumoase cu toți cei care o urmăresc.

Cum arată diminețile pentru Ileana Sterp

Citește și: Ileana Sterp, întâmplare neplăcută cu fiica sa la creșă: „Carla i-a dat un pumn altei fetițe. În fiecare zi Carla ține să îmi spună că nu a mai lovit pe nimeni și eu sunt mândră de asta.”

Ileana Sterp și familia
Ileana Sterp și familia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al stării de sănătate! La ce investigații a fost supusă bruneta: „Au fost niște zile destul de urâte.”

Chiar dacă de fiecare dată încearcă să posteze doar cele mai frumoase lucruri și să-și păstreze optimismul, viața unei mămici vine și cu provocări, iar aceasta a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a spus cum arată diminețile ei atunci când ai copii.

A mărturisit că ei sunt cei care îți aduc momente grele în viață, dar tot ei sunt cei care reușesc să pună zâmbetul pe buze și este conștientă că majoritatea mămicilor trec prin aceeași situație ca a ei.  “Trezirile la șase dimineața fac parte din viața mea. Nu le îndrăgesc, dar m-am obișnuit cu ele. Îmi dau seama că viața majorității mămicilor e așa, cu oboseală și multe imperfecțiuni.
Dar mergem mai departe cu zâmbetul pe buze. Pentru noi și pentru puișori noștri dragi. Ei ne aduc clipe grele, dar tot ei au grijă să ne pună cele mai largi și zâmbete pe față.”,
a spus Ileana Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Ileana Sterp și familia
Ileana Sterp și familia[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce decizie a luat Ileana Sterp în privința fiului său? Bruneta a oferit sfaturi pentru mămici! „La mine așa a fost și eu așa am simțit că e mai ușor acum cât Damir e mai mic.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies