Cum arata Emir din "Dragoste infinita", topit dupa bebelusul din serial!! Fetita care i-a vrajit pe toti actorii e considerata un “copil-minune”

Cum arata Emir din
Cum arata Emir din "Dragoste infinita", topit dupa bebelusul din serial!! Fetita care i-a vrajit pe toti actorii e considerata un “copil-minune”

Desi telespectatorii nu il au la inima pe Emir, personajul negativ din “Dragoste infinita”, actorul Kaan Urgancioglu este considerat un Don Juan in Turcia.

 

De altfel, desi actorul spune ca personajul din “Dragoste infinita” i-a dat posibilitatea sa-si arate talentul, nu exista nici o asemanare intre el si eroul din serial, scrie WOWbiz.ro.

 

Daca telespectatoarele sustin ca in fata lui Burak Ozcivit (interpretul lui Kemal), Kaan nu are nici o sansa, imaginile din culise il avantajeaza pe actorul care-l interpreteaza pe Emir.

Barbatul a fost pur si simplu vrajit de fetita care interpreteaza rolul lui Deniz Soydere (fiica lui Kemal si a lui Nihan), iar in pauzele de filmari se joaca mereu cu aceasta. Micuta avea doar cateva luni cand a fost selectata, prin casting, sa joace rolul lui Deniz.


Pe numele ei adevarat, Arven Beren Kusatman, micuta a reusit imediat sa topeasca inimile tuturor, mai ales ca actorii au fost martorii cresterii ei. 

Micuta, care este extrem de sociabila, pentru un bebelus, este deja considerata un “copil-minune”, iar imaginile cu ea fac numeroase vizualizari, dupa ce parintii i-au facut propriul cont pe o retea de socializare.. Poate cel mai dragalas filmulet in care apare “Emir” este din culise, acolo unde actorul se joaca cu micuta, care este extrem de incantata, desi se afla in bratele “tatalui ei vitreg”. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Kaan Urgancioglu, Emir din „Dragoste infinita”, pasionat de kitesurfing

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies