Cum arata fetita care la varsta de doar 10 ani a fost diagnosticata cu cancer la san

Cum arata fetita care la varsta de doar 10 ani a fost diagnosticata cu cancer la san
Cum arata fetita care la varsta de doar 10 ani a fost diagnosticata cu cancer la san

O fetita de doar zece a devenit cea mai tanara pacienta din lume diagnosticata cu cancer la san. Medicii i-au descoperit micutei Chrissy Turner, din Utah, SUA,  un nodul in partea dreapta a pipetului, pe cand avea doar 8 ani, informeaza The Guardian.
Medicii au decis sa nu mai astepte si sa o supuna pe fata la o operatie de masectomie, pentru a preveni raspandirea cancerului, scrie WOWbiz.ro.

 

 

 


"Mi-a fost frică atunci când am aflat ce am. Dar ştiu că pot lupta”, spunea Chrissy în urmă cu doi ani.
Din fericire, fetita a reusit sa depaseasca cu bine boala si a facut fata tratamentului.
Singura consecinta pe care micuta Chrissy o va resimti se va intampla la pubertate, atunci cand sanii vor incepe sa se dezvolte, iar acestia se vor dezvolta inegal.

Micuta a dat dovada de multa maturitate si a spus ca nu e deranjata de acest aspect, iar medicii i-au promis o operatie de reconstructie mamara, atunci cand procesul de pubertate se va incheia.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Elaine din serialul Seinfeld a anuntat ca sufera de cancer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies