Cum arată fratele lui Jador de la Puterea dragostei! Ce crede acesta despre Mariana: „Nu am cuvinte să explic...”

Cum arată fratele lui Jador de la Puterea dragostei! Ce crede acesta despre Mariana: „Nu am cuvinte să explic...”
Cum arată fratele lui Jador de la Puterea dragostei! Ce crede acesta despre Mariana: „Nu am cuvinte să explic...”

Fratele lui Jador seamănă extrem de bine cu artistul atât la aspectul fizic, cât și la voce.

Jador a fost încă din primul sezon unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei. Artistul a dezvăluit mereu că are o relație specială pentru familia sa și că pentru aceștia ar face orice. Pe lângă sora sa, Jador mai are ți un frate, de care este extrem de mândru și pe care l-a ținut departe de luminile showbiz-ului.

Însă Mariana, care este îndrăgostită de Jador, a dezvăluit cine este fratele lui Jador, iar susținătorii acesteia au avut o mare surpriză.

Citeste si: Jador, la momentul adevărului. Secretele pe care nu le știai despre vedeta de la Puterea Dragostei. VIDEO

Mariana si Jador
Mariana si Jador

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, cu burtica la vedere: „Aveam ceva pretenții...”

Răzvan, căci așa îl cheamă pe fratele lui Jador, și-a spus părerea despre Mariana, pe contul său de Instagram, iar aceasta i-a repostat mesajul:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

fratele lui jador
fratele lui jador

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, dată de gol! Cum doarme concurenta: „Mumie ești...”

„Dacă ați auzit de Mariana Susarenco, vreau să vă anunț că Mariana e un om, nu am cuvinte să explic cât e de bună și cât e de sufletistă. Măi, cunoașteți-o și după criticați acest om minunat. Și susțineți-o acolo pe Mariana, să fie acolo sus.

Mariana, tu ești baza în emisiune, tu ești peste tot. Te pup, Mariana ”, a transmis fratele lui Jador, care este foarte fericit pentru că Mariana are sentimente pentru fratele lui, în ciuda tuturor scandalurilor în care artistul a fost implicat în ultimele luni.

Jador si fratele lui
Jador si fratele lui

Multe persoane care l-au ascultat pe Răzvan cred că acesta seamănă extrem de bine cu Jador atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și al vocii.

De altfel, cei doi au o relație extrem de apropiată și de fiecare dată când Jador are timp, merge să își viziteze frații și părinții și încearcă să le ofere un trai mai bun.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies