Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy
Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Ligi de la Puterea Dragostei arăta complet diferit în urmă cu câțiva ani. Acum concurenta este o adevărată bombă sexy.

Ligia Dolha de la Puterea Dragoseti este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Blondina nu este deloc străină de cabinetul medicului estetician, dar nici nu încearcă să ascundă acest lucru. Ba chiar se mândrește cu faptul că are grijă de ea și încearcă să arate din ce în ce mai bine.

Concurenta este și o mare fană a sportului, după cum a declarat chiar ea în emisiune.

Fotografiile extrem de sexy pe care le publică deseori pe pagina ei de Instagram, dar și ședințele foto incendiare sunt dovada că blonda lucrează intens la sală pentru a avea o siluetă la care multe dintre femei visează.

Citeste si: Adio, Simina! Jador a mărturisit ce sentimente are pentru Ella! "Deosebită" Uite ce a declarat despre frumoasa brunetă! EXCLUSIV!

Citeste si: A făcut Roxana sex interzis cu Iancu Sterp la Puterea dragostei? Avem declarații exclusive

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum arăta Ligia Dolha în urmă cu câțiva ani

Ligia Dolha a avut grijă ca imaginile din trecutul ei să nu mai apară pe internet. Cu toate acestea, o fotografie făcută într-un club în urmă cu mai bine de patru ani o dă de gol pe blonda de la Puterea Dragostei. Dacă acum e o adevărată bombă sexy, înainte poza în ipostaze complet diferite și nici nu făcuse la fel de multe vizite la cabinetul medicului estetician.

Buzele ei erau vizibil mai subțiri și nici silicooane nu își pusese încă.

Roxana de la Puterea Dragostei a râs de Ligi 

O fotografie cu Ligi înainte de a apela la medicii esteticieni a fost publicată și de Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. „Ligi, înainte de a descoperi acidul și operațiile, sau mai bine zic.. Ligia înainte de plastifiere.

Nu pot să cred așa ceva”, apare scris în dreptul fotografiei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies