Cum arată locuința lui Emily Burghelea! Vedeta plătește 4.500 de euro în fiecare lună doar pe chirie

Cum arată locuința lui Emily Burghelea! Vedeta plătește 4.500 de euro în fiecare lună doar pe chirie
Cum arată locuința lui Emily Burghelea! Vedeta plătește 4.500 de euro în fiecare lună doar pe chirie

Emily Burghelea este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a fost concurentă la emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”.

În momentul actual blondina se poate considera o femeie fericită, deoarece este căsătorită cu bărbatul pe care îl iubește cel mai mult și împreună au doi copii. Este o persoană foarte transparentă, motiv pentru care le arată fanilor săi tot ceea ce se întâmplă în viața ei, fără ocolișuri.

Cum arată locuinţa celebrei Emily Burghelea! Această casă impresionantă este prezentată în diverse moduri de către influenceri pe reţelele de socializare, și a avut parte de o promovare deosebită înainte de a fi locuită.

Citește și: „Copilul meu mic nu știu unde e, nu-l găsesc.” Gabriela Cristea și-a pierdut fiica cea mică. Ce a postat prezentatoarea TV pe rețelele de socializare

Cum arată casa în care locuieşte Emily Burghelea

Aceasta este o proprietate recent construită, finalizată în 2020, cu un etaj și o mansardă, care include două locuri de parcare și are trei dormitoare și patru băi.

Fiecare spațiu are aer condiționat și există o cadă specială pentru copii în baia principală. Bucătăria este complet echipată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cheltuiala cu masa din living a fost egală cu chiria lunară a casei. Livingul este zona de relaxare principală a casei, având o canapea cu șapte locuri și un televizor de dimensiuni mari.

Casa include și o curte generoasă de 120 de metri pătrați, care are o zonă de grătar și un baldachin balansoar.

În mansarda casei, soțul fostei asistente TV are la dispoziție un birou propriu, unde poate monitoriza munca angajaților săi, deoarece sunt disponibile șase locuri de lucru. Pe lângă aceasta, biroul dispune de propria sa cameră de dormit și un dressing, dar și de o zonă de relaxare.

Cum arată locuința lui Emily Burghelea
Cum arată locuința lui Emily Burghelea[Sursa foto: Facebook]

Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil

Înainte de a-și întemeia familia cu Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil a încercat să atragă atenția mai multor femei, inclusiv a lui Emily Burghelea.

„Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Îmi place mult de el. Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică. Aveam 18 ani”, a mai dezvăluit Emily Burghelea.

Citește și: „Trebuie să îmi revin repede.” Emily Burghelea a izbucnit în lacrimi. Cu ce se confruntă influencerița



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“Pur și simplu s-a îndrăgostit de mine și eu m-am îndrăgostit de 10 ori mai mult de el.” Angelica Stoican, destăinuiri despre povestea de dragoste trăită cu profesorul ei de literatură, care era însurat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies