Cum arăta Manuela de la Puterea dragostei în adolecență! Concurenta este de nerecunoscut

Cum arăta Manuela de la Puterea dragostei în adolecență! Concurenta este de nerecunoscut
Cum arăta Manuela de la Puterea dragostei în adolecență! Concurenta este de nerecunoscut

Imaginile au ajuns pe internet.

Încă de când a intrat în emisiune, Manuela a fost o prezență controversată. Concurenta de la Puterea dragostei. Fosta iubită a lui Alex Bobicioiu a fost criticată încă din prima zi pentru că fotografiile pe care le afișează pe rețelele de socialziare nu corespund deloc cu realitatea.

Într-o fotografie care a apărut pe un grup de susținători, Manuela este complet schimbată față de cum apare ea zilnic la Puterea dragostei.

„Afară Manuela Oprișiu, du-te la alte emisiuni cu tentă rurală că ai mai mult succes, țărancă închipuită!!!”, i-a trimis cea care a postat și imaginea cu pricina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Manuela a format un cuplu cu Ricardo pentru scurt timp, dar tot ce a mai rămas din relația lor sunt reproșurile și scandalurile, pe care cei doi nu ezită să le creeze ori de câte ori au ocazia.

Zilele trecute, Manuela a șocat pe toată lumea cu ultimul mesaj postat pe o rețea de socializare: „Iubitul meu Luca se uită la emisiune”.

Din fericire, este vorba doar despre un copilaș adorabil și nu despre un posibil iubit în afara emisiunii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea Dragostei

Când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, despre Manuela toată lumea a spus că ea este fosta iubită a lui Alex Bobicioiu, lucru confirmat și de brunetă. Numai că, zilele trecute, Bobicioiu a negat că ar fi fost iubitul Manuelei de la Puterea Dragostei. Supărat că numele lui este tot mai des pomenit în emisiunea Puterea dragostei de către concurenți atunci când vine vorba despre Manuela, Bobicioiu a vrut să lămurească situația.

"Măi oameni buni, eu tot observ anumite lucruri în emisiune. Eu sunt acasă, muncesc, merg la sală, de ce tot vorbiți despre mine? De ce vorbií prostii și spuneți că am învățat-o eu pe Manuela să fie falsă? Nu aș învăța pe nimeni să fie fals! Eu i-am spus Manuelei doar să fie cinstită, să aibă încredere în ea, să nu aibă încredere în nimeni! Nu aveți despre ce vorbi decât despre Bobicioiu și Manuela sau Bobicioiu sau Bianca? De ce vorbiți aiurea despre mine? Relația mea cu Manuela e de prietenie, nimic altceva.

Înainte de emisiune eu și Manuela am avut o colaborare. Plus că, ce am avut noi nu se poate numi o relație. Terminați cu asta! Nu știu ce spune Manuela, că nu mă uit la emisiune, dar vă spun eu. Ce am avut noi nu se poate numi relație", a spus Alexandru Bobicioiu pe contul său de Instagram în mai multe stories postate de el după ce a aflat că la Puterea dragostei se tot vorbește despre el și legătura pe care ar fi avut-o cu Manuela.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies