Cum arată Nicoleta Luciu în prezent. Vedeta este de nerecunoscut

Cum arată Nicoleta Luciu în prezent. Vedeta este de nerecunoscut
Cum arată Nicoleta Luciu în prezent. Vedeta este de nerecunoscut

Nicoleta Luciu a făcut senzație pe internet cu o apariție surprinzătoare. Vedeta a publicat o imagine care a stârnit o reacție puternică în rândul fanilor, având în vedere că a trecut ceva timp de când nu a mai fost văzută în public.

La vârsta de 42 de ani, aspectul ei actual a surprins pe mulți, iar fanii au reacționat cu entuziasm și curiozitate.

Citește și: „S-a mai dus!” Nicoleta Luciu, postare neașteptată pe Instagram! Vedeta i-a luat prin surprindere pe fani, care s-au grăbit să comenteze. Chiar și Pavel Bartoș i-a adresat cuvinte de încurajare

Cum arată Nicoleta Luciu în prezent

După o absență prelungită din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu s-a retras din viața publică de câțiva ani, dedicându-și timpul și eforturile în principal familiei sale.

Cu cei patru copii pe care îi are, vedeta a ales să se implice în rolul de mamă cu responsabilitate deplină, asigurându-se că toate nevoile acestora sunt îndeplinite.

În plus, ea s-a implicat activ și în gestionarea afacerilor familiei, demonstrând că este o mamă dedicată și o femeie de afaceri înzestrată

Deși Nicoleta Luciu nu este o prezență constantă în mediul online și preferă să nu se expună prea mult, recent a atras atenția cu o apariție surprinzătoare. În mod neașteptat, actrița a distribuit o fotografie pe platformele de socializare, generând un val de reacții și comentarii. Fanii au fost surprinși, întrucât aspectul său actual este foarte diferit.

Comentariile la postarea ei au fost numeroase și majoritatea au fost pozitive, iar fanii nu s-au putut abține să vorbească despre schimbările evidente la nivelul feței și al sprâncenelor, indicând posibile intervenții estetice.

„Nico, ești foarte frumoasă. Te pup tare”,

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Ești superbă de frumoasă, de nota 10 plus cu felicitări! Te pup și te sărut dulce pe frunte”,

„Ești minunată, Nico, păcat ca s-a dus și vara aceasta, era o vara mișto am petrecut vara.

Îți doresc o noapte minunată. Nico, ești o artistă de nota 10, am copilărit cu tine”,

„Va veni alta! Dar tu rămâi la fel de frumoasă ca vara!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ce operații estetice are Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a remarcat întotdeauna prin faptul că a fost deschisă cu privire la deciziile sale în ceea ce privește îmbunătățirile estetice, fără să ascundă faptul că a apelat la astfel de proceduri pentru a-și îmbunătăți aspectul.

Cu toate acestea, în ultimul timp, vedeta a optat pentru o prezență mai discretă în spațiul public, evitând aparițiile și discuțiile despre intervențiile estetice pe care le-ar fi putut avea.

Este evident că Nicoleta Luciu a făcut anumite modificări la nivelul feței, acestea includ tratamente pentru riduri, pomeți și buze, obținând un aspect mai voluminos. De asemenea, vedeta a reușit să elimine semnele de pistrui și orice alte imperfecțiuni de pe față, obținând un ten neted și uniform, cu ridurile estompate.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

În plus, este cunoscut faptul că actrița a apelat la intervenții pentru a-și îmbunătăți aspectul bustului.

După nașterea copiilor săi, aceasta a optat pentru o procedură de mărire și ridicare a sânilor, cu scopul de a le restitui aspectul pe care îl aveau anterior.

Citește și: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire.” Ce a spus Deea Maxer, după ce a apărut în mediul online cu un buchet de flori

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu a mai fost cazul” Dinu Maxer a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a mai păstrat legătura cu Nicoleta Luciu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies