Cum arata o zi din viata Ilincai Vandici de cand a nascut" Ii zic ca ma duc la filmari, sa-i aduc bani, sa nu-i lipseasca nimic". Vezi ce raspunde micutul Zian" VIDEO EXCLUSIV!

Cum arata o zi din viata Ilincai Vandici de cand a nascut
Cum arata o zi din viata Ilincai Vandici de cand a nascut" Ii zic ca ma duc la filmari, sa-i aduc bani, sa nu-i lipseasca nimic". Vezi ce raspunde micutul Zian" VIDEO EXCLUSIV!

Ilinca Vandici este un exemplu de urmat si nu o spunem noi ci realizarile vedetei Kanal D atat pe plan personal cat si in viata profesionala.

La doar o luna dupa nastere protagonista noastra s-a intors pe platourile de filmare ale show-ului "Bravo, ai stil!" si are nenumarate surprize pentru telespectatorii indragitei emisiuni.

Ilinca marturiseste ca o zi din viata ei inseamna acum agitatie continua, dar in acelasi timp o sursa inepuizabila de energie pozitiva.

Acasa este fericita si implinita, iar la serviciu, langa colegii ei, face ceea ce ii place si ceea ce a perfectionat neincetat in 12 ani de cariera.

"O zi din viata mea e nebunie acum. Dimineata mi-o petrec cu bebe intotdeauna. Cand am o zi libera ma duc sa-i cumpar ceva, apoi stau numai langa el. Prima masa si ultima masa le primeste de la mine, iar in rest sunt la filmari. Si de acolo il sun, in pauza, pe facetime, sa-l vad. Vreau sa imi auda vocea, sa nu-mi simta lipsa.

Ii spun de pe acum, in fiecare dimineata, ca il iubesc, ca il ador...Ii mai zic ca ma duc la filmari, sa ii aduc bani acasa, sa nu-i lipseasca nimic. El raspunde "Wee" si atunci imi dau seama ca a inteles", povesteste, amuzata, Ilinca.


 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ilinca, facuta praf de Iulia Albu: "Tinuta e groaznica!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies