Cum arată părinții Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021!

daniela iliescu iubita culita sterp
Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să devină părinți pentru prima oară

Iubita lui Culiță Sterp nu se sfiește să-și arate iubita familie pe rețelele de socializare. Ce fotografie a postat Daniela Iliescu?

Nu mai este niciun secret faptul că Daniela Iliescu este însărcinată și că va deveni mămică pentru prima oară. Iubitul ei, celebrul Culiță Sterp de la Survivor 2021 reușește să rămână în topul preferințelor urmăritorilor show-ului de la Kanal D, însă abia aștepată să se întoarcă acasă alături de frumoasa blondină. Până când cei doi îndrăgostiți vor fi împreună, Daniela Iliescu rămâne alături de părinții ei, cei care o sprijină întotdeauna necondiționat.

Recent, iubita lui Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu familie ei, de care este extrem de mândră.

Cum arată părinții Danielei Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiși din România, la momentul actual. Fanii îl îndrăgesc nespus, mai ales că bărbatul reușește să îi impresioneze pe cei care îl iubesc de fiecare dată când apare pe micile ecrane. 

Citeste si: Survivor România 2021: Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând!

Concurentul de la Survivor 2021  nu s-a sfiit să povestească despre copilăria lui, atunci când mergea împreună cu frații...la stână. Lui Culiță Sterp nu îi este rușine de faptul că a muncit, din contră, se simte extrem de mândru că tot ce-a învățat de-a lungul timpului l-a transformat în omul puternic care este în ziua de astăzi.

daniela iliescu parinti
Daniela Iliescu a postat o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde este împreună cu părinții ei[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Deși muncește extrem de mult, Culiță Sterp de la Survivor 2021  știe că acasă îl va aștepta mereu iubita lui, Daniela Iliescu, care îi va dărui curând și un copil. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând și chiar dacă artistul participă la competiția din Republica Dominicană, asta nu îl oprește să se gândească non-stop la familia lui frumoasă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”

Daniela Iliescu a mărturisit faptul că se simte extrem de bine, chiar dacă iubitul ei este plecat la Survivor 2021 și că se poate baza pe părinții ei atunci când are nevoie.

daniela iliescu
Daniela Iliescu îl susține necondiționat pe iubitul ei, Culiță Sterp la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

„Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine.

Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă.', a mărturisit Daniela Iliescu.

De asemenea, Daniela Iliescu a postat recent o fotografie cu părinții ei, cei care îi sunt extrem de dragi și la care poate merge oricând ar avea vreo problemă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

daniela iliescu parinti
Daniela Iliescu nu se sfiește să le arate tuturor cât de mult își iubește părinții[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Fanii au felicitat-o pentru familia frumoasă pe care o are, dar și pentru faptul că are curajul să stea singură cât timp Culiță Sterp este la Survivor 2021.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Culiță Sterp va avea gemeni? Iubita Faimosului de la Survivor s-a dat de gol

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Iubita lui Culiță Sterp, reacție dură în mediul online: „Să existe o lege și pentru înșelarea...”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies