Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru. Adela Popescu a publicat fotografia

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru. Adela Popescu a publicat fotografia
Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru. Adela Popescu a publicat fotografia

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale a reușit să își creeze o comunitate mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Soțul Adelei Popescu este prezent pe micile ecrane de mult timp și a reușit să intre în sufletul celor de acasă, încă de la începutul carierei.

Citește și: Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru

Cu toate că cei de acasă îl cunosc de foarte mult timp, nu mulți știu cum arăta acesta înainte să devină celebru, iar din acest motiv, Adela Popescu le-a făcut o surpriză

fanilor și a postat o fotografie cu soțul ei, de pe vremea când avea doar 25 de ani.

„Soțu` la 25 de ani. Mi scuzi”, a scris Adela Popescu, în dreptul fotografiei cu Radu Vâlcan.

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru
Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce studii are Radu Vâlcan

Radu Vâlcan are o carieră de succes în domeniul televiziunii, dar nu mulți dintre cei care îl apreciază știu că meseria pe care trebuia să o practice era cu totul alta.

Prezentatorul TV a absolvit 12 clase la Liceul Industrial de Electronică din Capitală, iar apoi a aplicat la Facultatea de Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice, din București, unde a fost student și a terminat-o cu brio.

Pe lângă aceste aspect, un alt lucru pe care cei care îl apreciază pe Radu Vâlcan nu îl știu, este că în adolescență, el își dorea să înființeze o trupă Rock. 

Cu toate acestea, soțul Adelei Popescu nu va uita niciodată de unde a plecat, iar în urmă cu mai mult timp a dezvăluit că primul său job a fost ca vânzător de ziare.

În momentul actual Radu Vâlcan se bucură de o carieră de succes și este recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața. El are o familie fericită, iar lucrurile merg foarte bine și pe plan profesional. El și Adela Popescu se bucură de trei copii minunați și își doresc ca micuții să aibă parte de tot ce este mai bun în viață. 

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru
Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies