Cum arată regina Instagramului, Cristina Ich, la doar o lună după naștere?

Cum arată regina Instagramului, Cristina Ich, la doar o lună după naștere?
Cum arată regina Instagramului, Cristina Ich, la doar o lună după naștere?

Proaspăta mămică a revenit în forță la doar o lună după ce a născut.

Frumoasa Cristina Ich a avut zilele trecute o ședință foto pentru un celebru brand autohton cu care are o colaborare pentru linia luxury a acestuia, de mai bine de 6 luni.

Tot pentru Atmosphere Fashion a avut și ultima ședință foto înainte să renunțe la a mai poza, din pricina burticii de gravidă si iată că tot cu ei a revenit în forță. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cristina i-a cucerit pe toți cu trupul de invidiat afișat la doar o lună după ce l-a adus pe lume pe fiul său și al lui Alex Pițurcă. Deși spune că mai are de dat jos 3 kilograme, tânăra arată impecabil și dacă nu ai fi știut, nici nu puteai bănui că este o proaspătă mămică, semn că toată grija avută de silueta ei, pe timpul sarcinii, a fost cât se poate

de justificată, astfel că vedeta și-a reluat contractele întrerupte pe perioada sarcinii, într-un timp foarte scurt.

Citeste si: Cristina Ich a fost cerută în căsătorie! Cum arată bijuteria

Cristina Ich se pregătește de botezul fiului său

Deși s-a speculat că ar avea tot felul de depresii după sarcină, o sursă apropiată acesteia ne-a mărturisit că "nu s-a confruntat cu depresii sau stări de anxietate, are și ea zile când e mai sensibilă, că doar a născut recent.

O ajută mult psihic faptul că și-a reluat activitatea destul de repede, ea fiind o persoană foarte activă. Este o mamă responsabilă și faptul că a decis să nu-și arate momentan copilul pe rețelele de socializare, nu o face depresivă sau mai puțin mamă", ne-a spus apropiatul Cristinei, care se pregătește acum de botezul micuțului Noah Alexandru. "Vor sa aleagă o locație discretă și luxoasă și după Sărbători se apucă de vizionări" a conchis bunul prieten al vedetei.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a treia oară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies