Cum arată soția celebrului Jamie Oliver? Jools și Jamie locuiesc într-o vilă de peste 10 milioane de euro

Cum arată soția celebrului Jamie Oliver? Jools și Jamie locuiesc într-o vilă de peste 10 milioane de euro
Cum arată soția celebrului Jamie Oliver? Jools și Jamie locuiesc într-o vilă de peste 10 milioane de euro

Jamie Oliver și soția lui, Jools, sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună 5 copii. Familia celebrului bucătar locuiește într-o vilă impresionantă, care valorează peste 10 milioane de euro.

Jamie Oliver a devenit celebru încă din anul 1999, când a început să prezinte un show culinar la BBC, ”The Naked Chef”. Acum se poate lăuda cu o avere de peste 150 de milioane de lire sterline. Jamie Oliver o duce foarte bine și pe plan personal: are o familie superbă și o soție care îi este alături de două decenii.

Jamie Oliver, o viață de lux

Jamie Oliver și-a început cariera ca patiser, în restaurantul ”Neal Street”, al lui Antonio Carluccio. Acolo a reușit să descifreze tainele bucătăriei din Italia. După aceea, Jamie Oliver s-a mutat în Fulham, la ”The River Cafe”, unde a început munca de jos, ca ajutor de bucătar.

Acela a fost momentul care avea să-l împingă pe culmile gloriei. A fost observat de către BBC, după un documentar în care a apărut, iar în 1999, Jamie Oliver avea deja emisiunea sa la celebrul post de televiziune.

A început să scrie și cărți de bucate, care au devenit bestsellere în Anglia. Pentru că celebritatea îi bătea la ușă, Jamie Oliver a ajuns să-și deschidă și primul său restaurant, în 2008. Acesta se numea ”Jamie's Italian” și era situat în Oxford.

În câțiva ani, celebrul bucătar avea deja 42 de astfel de restaurante deschise în Marea Britanie, iar franciza a ajuns chiar și în Emiratele Arabe Unite, în Australia, Canada, Cipru, Islanda, Irlanda, Rusia, Turcia, Singapore și Hong Kong.

Jamie's Italian, Jamie's Pizzeria şi Jamie's Deli sunt restaurantele din imperiul creat de Oliver.

În cei peste 20 de ani de muncă, bucătarul a făcut o avere de peste 270 de milioane de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

jamie oliver casa
Așa arată casa în care locuiește familia lui Jamie Oliver

Viața a fost darnică pentru Jamie Oliver și pe plan personal.

Acesta s-a căsătorit în anul 2000 cu Juliette Norton, pe care o alintă Jools, iar acum au împreună 5 copii.

jamie oliver sotie
Jamie Oliver și soția lui, Jools, sunt căsătoriți din anul 2000

În 2019, familia bucătarului s-a mutat într-o vilă superbă, Spains Hall, situată în Essex. Proprietatea, care valorează peste 10 milioane de euro, include o fermă cu 6 dormitoare, o cabană cu 3 dormitoare, o bucătărie open space, o grădină imensă, piscină, teren de tenis, dar și grajduri de cai.

Soția lui Jamie Oliver, mamă eroină cu 5 copii

Jools, soția lui Jamie Oliver, este cea care se ocupă în cea mai mare parte de creșterea și educația celor 5 copii. Cel mai mare dintre copii este Poppy Honey Rosie, care anul acesta a împlinit 18 ani. Daisy Boo Pamela are 17 ani, Petal Blossom Rainbow are 11 ani, Buddy Bear Maurice are 10 ani, iar mezinul familiei, River Rocket Blue Dallas, a împlinit în august 4 anișori.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

jamie oliver familie
Jamie Oliver și soția sa au împreună 5 copii

”Atunci când am adus-o pe lume pe Poppy aveam 27 de ani și puteam să îi acord ei toată atenția mea. Puteam sta acasă și să fiu mamă cu normă întreagă – era tare frumos. Dar, pe măsură ce trece timpul, lucrurile se schimbă. Nu mai ai timp de nimic. Îți toacă creierul”, a declarat Jools Oliver.

jamie oliver sotie
Jools Oliver este soția celebrului bucătar Jamie Oliver

Soția celebrului bucătar este de meserie designer vestimentar pentru copii și a recunoscut că educația copiilor o epuizează, din toate punctele de vedere, mai ales că aceștia sunt și de vârste apropiate.

"M-a terminat să am doi atât de aproape. Am crezut că n-o să fiu în stare din nou şi am lăsat aşa, ce-o fi o fi. Apoi a venit Petal, apoi Buddy şi River. Treaba asta aproape m-a terminat. E o muncă grea pentru că sâmbăta cei mari vor să meargă la cumpărături, iar eu ca mamă nu simt că-i o idee bună, nu pot să le dau toată dragostea mea", a povestit soția lui Jamie Oliver.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies