Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la 89 de ani! A îmbătrânit enorm şi nu mai poate să meargă fără ajutor

Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la 89 de ani! A îmbătrânit enorm şi nu mai poate să meargă fără ajutor
Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la 89 de ani! A îmbătrânit enorm şi nu mai poate să meargă fără ajutor

A facut istorie in „Liceenii” si toata lumea si-o aminteste drept profesoara „Isoscel”, dar acum a imbatranit foarte mult.

Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la 89 de ani! A imbatranit enorm. Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez a fost sărbătorită la finalul anului trecut la aniversarea celor peste 65 de ani de la debutul pe scena românească, în cadrul Galei Teatrului Metropolis.

„Doamna comediei româneşti”, aşa cum a fost prezentată de directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu, a spus că se bucură că nu a fost uitată. „Să ştiţi că bucuria mea de astăzi este că nu m-aţi uitat.

(…) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă”, a spus Tamara Buciuceanu-Botez când a urcat pe scena Teatrului Metropolis.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Draga Olteanu Matei a împlinit 85 de ani! Care este cea mai arzătoare dorinţă a marii actriţe

„Mi-am făcut ucenicia despre ale teatrului la Teatrul Naţional din Iaşi. Am avut şi în Iaşi, şi la Bucureşti profesori extraordinari care m-au iubit şi m-au învăţat lucruri foarte frumoase. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate”, a precizat marea actriţă.

De la spectacol nu a lipsit nici Stefan Banica si a tinut sa precizeze faptul ca marii actori trebuie sa fie apreciati atata timp cat sunt in viata: „Ei trebuie aniversaţi şi trebuie aplaudaţi şi ridicaţi în slăvi cât sunt în viaţă.

Noi, românii, avem acest senzaţional obicei de a face mare tam-tam după. Nu mă interesează după. Acum trebuie să o facem, cât sunt în viaţă. Dacă merită o statuie, fă-i o statuie. Ce avem noi aici este un unicat, o nestemată rară pe care am preţuit-o şi o preţuim”, a afirmat Ştefan Bănică.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Florin Piersic, de nerecunoscut la 83 de ani!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies