Cum arata viata modelelor dintr-un studio de videochat din Bucuresti

Cum arata viata modelelor dintr-un studio de videochat din Bucuresti
Cum arata viata modelelor dintr-un studio de videochat din Bucuresti

Romania este recunoscuta ca fiind o tara conservatoare, asa ca modelele de videochat de aici se tem sa dezvaluie familiilor si cunoscutilor natura meseriei lor.

Acestea nu vor sa fie judecate doar prin prisma carierei lor si considerate femei imorale. Insa exista si modele care constientizeaza ca orice ar face tot s-ar gasi cineva care sa le critice, de aceea isi asuma in mod deschis aceasta activitate desfasurata intr-un studio de videochat din Bucuresti, care le aduce venituri foarte mari si numeroase satisfactii profesionale.

Tinerele care practica aceasta meserie tabu sunt recompensate pentru eforturile si dezinvoltura lor cu numeroase beneficii.

La cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, Studio 20, care lucreaza 100% legal, ele au contracte de artist-interpret, pe care il semneaza inca din prima zi de lucru, asigurari sociale si asigurare medicala privata. De doua ori pe luna, atunci cand incaseaza banii, modelele semneaza un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile activitatii desfasurate in perioada respectiva: castigurile obtinute pe site-urile de videochat pe care lucreaza, cursul valutar al zilei, taxele si impozitele achitate catre stat si venitul net.

Tinerele din acest studio de videochat din Bucuresti lucreaza intr-un mediu luxos, dotat cu cele mai scumpe echipamente tehnice. Aici, ele au parte de camere tematice foarte diversificate, profesoare de limba engleza si de cultura generala, psiholog, hairstylist, make-up artist, traineri de sex feminin, fotografi si editori video profesionali. Compania asigura modelelor confidentialitate, numele lor adevarat figurand doar in actele de angajare.

In rest, ele se prezinta pe site-urile de videochat si in materialele de promovare ale companiei sub un pseudonim.

Ce fac modelele de videochat mai exact?

Atunci cand se gandesc la activitatea modelelor, care lucreaza la un studio de videochat din Bucuresti, majoritatea oamenilor cred ca este vorba despre show-uri erotice de cateva minute prin intermediul camerelor video conectate la un calculator dotat cu internet.

Intr-adevar, acest lucru este valabil pentru videochatul adult. Insa Studio 20 promoveaza intens conceptul de videochat glamour, in care tinerele se folosesc de inteligenta lor, nu de nuditate, pentru a cuceri un barbat. Sexul se gaseste „la liber” pe foarte multe site-uri, asa ca membrii site-urilor de chat nu ar avea niciun motiv sa scoata bani din buzunar pentru a-si satisface virtual nevoile sexuale. Cei care apeleaza la serviciile oferite de modelele care lucreaza la un studio de videochat din Bucuresti sunt oameni singuri, cu posibilitati financiare peste medie, care vor sa socializeze si sa lege prietenii durabile.
Modelele stau de vorba cu ei si le ofera momente de relaxare si distractie, pentru a uita de oboseala si stresul cotidian. Pentru efortul lor, ele sunt rasplatite cu salarii medii intre 3.000 si 5.000 de dolari, iar modelele de top pot ajunge chiar si la 10.000 de dolari pe luna.

Pentru a lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti, experienta nu este o cerinta obligatorie, deoarece aici tinerele sunt invatate de catre traineri de sex feminin tot ceea ce trebuie sa stie despre aceasta industrie si despre modul in care pot castiga

cat mai multi bani. De asemenea, cele interesate de a se angaja ca model de videochat trebuie sa stie ca nu trebuie sa arate perfect, deoarece gusturile barbatilor sunt extrem de diferite. Ele trebuie sa aiba un aspect fizic placut si sa fie comunicative. De asemenea, este nevoie sa dea dovada de implicare, efort constant, putere de adaptare si dorinta de a invata mereu lucruri noi.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies