Cum a reușit Andreea Bălan să îl ierte pe tatăl său? „Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat.”.

Cum a reușit Andreea Bălan să îl ierte pe tatăl său? „Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat.”.
Cum a reușit Andreea Bălan să îl ierte pe tatăl său? „Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat.”.

Artista a făcut pace cu trecutul cu ajutorul spiritualității.

Andreea Bălan a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre spiritualitate și despre traumele din trecut.

Andreea Bălan a făcut pace cu trecutul

Citește și: Andreea Bălan vorbește despre oamenii care au aruncat cu venin în ea de-a lungul timpului: „Am avut puterea să întorc în favoarea mea și să mă hrănesc cu ura lor ca să reușesc!”

Cum au ajutat-o pe Andreea Bălan mediațiile să facă pace cu trecutul?
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Jador i-a dat pass Andreei Bălan. De ce nu vrea să mai audă de artistă. „Știe ea de ce.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pentru a nu-i mai afecta prezentul, artista a hotărât să facă pace cu trecutul.

De aceea, a apelat la meditație și a ajuns să ierte toate persoanele care i-au făcut rău de-a lungul timpului.

Dacă nu îți ierți îngrijitorii, părinții, nu ai cum să îi ierți pe ceilalți. Rana primordială este întotdeauna cu părinții. Părintele de același sex sau de sex opus, depinde unde ai tu trauma mai mare. Dacă nu rezolvi rana primordială, nu ai cum să rezolvi cu ceilalți, pentru că ceilalți sunt pe aceeași rană, pentru că noi atragem conform situațiilor din copilărie, fără să ne dăm seama la nivel inconștient.

Am făcut niște meditații transgeneraționale și meditația aia îmi spunea să îi iau pe toți la rând, dar să mă duc cât mai mult în copilărie. În momentul în care în meditație îți imaginezi că persoana respectivă, tatăl, mama e în fața ta, te îmbrățișezi, îi ceri iertare, îți imaginezi că și părintele tău își cere iertare, apoi te îmbrățișezi și îi spui că îl iubești, îi mulțumești, îi ierți și îi dai drumul.
Te eliberezi energetic. Noi până nu iertăm, suntem legați energetic de persoana respectivă. După tata, am continuat. Meditația o faci singur acasă. Dacă se poate, pe iarbă, ca să te conectezi cu pământul
.”, a spus vedeta.

Cum a ajuns Andreea Bălan să își schimbe subconștientul?

Cum au ajutat-o pe Andreea Bălan mediațiile să facă pace cu trecutul?
Andreea Bălan [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Andreea Bălan susține că a practicat mediația timp de 4 luni, pe parcursul cărora adormea în fiecare seară cu căștile în urechi.  

„Tu te liniștești în momentul în care ești tu cu tine, dar atunci când ești în societate, apar șocuri emoționale. Tu nu trebuie să o faci doar o dată. Meditația aia eu nu am făcut-o o singură dată, am făcut-o timp de 5 luni în fiecare seară, pentru că nu îți iese.

Eu adormeam cu căștile care îmi spuneau tot timpul că sunt iubită, că sunt cea mai bună, că visurile mele se pot îndeplini. 3-4 luni am dormit cu căștile astea care mi-au schimbat și mi-au reprogramat subconștientul. De aia acum am curaj să visez la ceva mare, pentru că mi-am schimbat subconștientul și paradigmele că eu merit, pentru că înainte eu credeam că nu merit .”, a mai declarat artista.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bucurie mare în familia lui Raoul! Artistul le-a făcut cunoștință urmăritorilor cu noii membri ai familiei: „Le iubesc foarte tare și nu mai pot de dragul lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

4 beneficii ale albirii dentare

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies