Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”

Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”
Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”

Gigi Becali a vorbit despre momentul în care mama lui a rămas însărcinată cu el.

Gigi Becali, cunoscutul un om de afaceri din țară, nu uită niciodată de familie și de momentele de credință, iar de fiecare dată este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are și pentru viața pe care a primit-o de la părinții săi. Nu există interviu în care să nu vorbească despre puterea credinței și despre familie, astfel că a mărturisit, tot în cadrul unui interviu, despre cum se rugau părinții lui să aibă un băiat, după două fete, dar și cum au reacționat aceștia când au aflat de venirea lui pe lume. 

„Ea se ruga să aibă un băiat, de ce? Pentru că tata fiind cel mai puternic și mama era o mare frumusețe, veneau oamenii doar să o vadă, atâta de frumoasă era mama. Și tata era un bărbat frumos, avea două fete și îi ziceau: „A, păi o să mai facă încă o fată și o să-i mănânce ginerii averea”. Așa era o tradiție la noi, la români, cu băiat, băiat, băiat.
Așa și acum. Iar mama, când a rămas însărcinată, a plâns în fiecare noapte și s-a rugat să aibă un băiat. Acum râde de mine „ Un băiat cu stea în frunte. Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”,
a povestit Gigi Becali.

Cui va lăsa averea Gigi Becali

Citește și: Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.”

Gigi Becali
Gigi Becali[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Când dădea tata cu biciul, eu luam ciobanii în brațe! Cum e aia să te doară capul? Că eu nu știu.” Gigi Becali, despre milostenie. Se punea în fața biciului, atunci când tatăl său bătea ciobanii

Gigi Becali a vorbit, în cadrul unui alt interviu, despre ce anume va face cu averea sa și cui va rămâne aceasta.

Palatul ăsta e deja pe numele fetelor. Le-am lăsat palatul ăsta pe lângă toate celelalte. Le-am spus la fete: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.” Cu una dintre fete am vorbit că m-am gândit că aude pe unde se duce că tatăl său a dat atâta și atâta. Nu spun ce că nu am nevoie să se știe, știe Dumnezeu mai bine.
Când vrei să scoți ceva la iveală, dacă Dumnezeu vrea să scoată, să vădească ceva, și dacă e cel mai ascuns, vădește Dumnezeu că Dumnezeu știe cum să vădească, ca să ajungă în inimile oamenilor. Ea spune că e prea mult, că nu știu ce, dar eu i-am spus că așa cum a făcut tata palate aici, așa a făcut și în ceruri și ea o să fie primită ca o prințesă acolo.
”, a declarat omul de afaceri.

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Gigi Becali
Gigi Becali[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Când dădea tata cu biciul, eu luam ciobanii în brațe! Cum e aia să te doară capul? Că eu nu știu.” Gigi Becali, despre milostenie. Se punea în fața biciului, atunci când tatăl său bătea ciobanii

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies