Cum au reacționat părinții lui Răzvan Ciobanu, atunci când au aflat de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”

Cum au reacționat părinții lui Răzvan Ciobanu, atunci când au aflat de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”
Cum au reacționat părinții lui Răzvan Ciobanu, atunci când au aflat de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”

Când au aflat cu adevărat pătinții lu Răzvan Ciobanu că el este gay. Iată ce declara designerul în urmă cu 8 ani.

 

Pentru multe persoane, vestea că Răzvan Ciobanu s-a stins a fost un adevărat șoc, iar mai apoi au ieșit la iveală o mulțime de lucruri din viața sa personală.

Toată lumea știa că acesta era gay, iar creatorul de modă a acceptat să vorbească despre acest subiect sensibil ori de câte ori a fost întrebat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, Răzvan a dezvăluit că a fost lovit de către fostul său iubit în urma unei discuții mai aprinse.

Ce i-au spus unii prieteni lui Răzvan când au aflat că este gay

În urmă cu 8 ani, Răzvan a explicat când au aflat părinții săi despre orientarea sexuală și cum au reacționat când au aflat că fiul lor este gay:

„Eu nu o sun pe mama. Am o relație minunată cu familia mea, în România neavând nimic am locuit în casa părinților mei, mi-au luat de mâncare, mi-au plătit facturile. Ei, săracii se gândeau, îmi ziceau propuneri, care mă enervau. Prefer să zac până voi găsi soluția. Începând de la 14 ani nu a fost deloc simplu să fie părinții mei. Aveam prieteni importanți cu funcții înalte și ei nu știau că sunt gay.

Niciodată nu am inventat povești, femei, dar nici nu mă întreba nimeni.

Mi-au zis: dacă aș fi știut că ești gay, nu ai fi fost prietenul meu. Eu sunt un caz atipic de gay, a fi gay nu înseamnă a-ți pune rochie. Ai mei au aflat de la 14 ani și jumătate, le-a luat foarte mult timp să înțeleagă. Eu am terminat clasa a 8-a imediat după revoluție, deci le-a fost greu, foarte greu.

Am descoperit că talentul nu se pierde... ”, a povestit în anul 2011 Răzvan Ciobanu.

M.V,



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies