Cum combinam culorile neon? Iata cateva sfaturi utile!

Cum combinam culorile neon? Iata cateva sfaturi utile!
Cum combinam culorile neon? Iata cateva sfaturi utile!

Stilista Kanal D, Maria Andrei iti spune de ce sa tii cont cand combini culorile neon.

 

Culoarea-vedeta a acestui sezon este galbenul. Si combinatia alb-rosu este un must-have vara aceasta.

„Culorile neon sunt recomandate, de obicei, in timpul sezonului estival, deoarece pun in valoare bronzul si reciproc. De regula, ele trebuie stinse cu tonuri neutre”
, afirma stilista.

O fusta in nuanta fucsia poate fi purtata in combinatie cu un top alb si cu o vesta de jeans, pentru ca nuanta albastra pune in valoare culoarea neon.

In ceea ce priveste incaltamintea, se poate opta pentru o pereche de pantofi sau de sandale nude.

Turcoazul se potriveste de minune cu galben. Spre exemplu, un top galben deasupra buricului poate fi purtat in combinatie cu o pereche de blugi cu talie inalta sau chiar cu o pereche de pantaloni negri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

##VIDEO14030##



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies