Cum curățăm și gătim anghinarea. Diana Bart explică întreg procesul. „Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor.”

Cum curățăm și gătim anghinarea. Diana Bart explică întreg procesul. „Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor.”
Cum curățăm și gătim anghinarea. Diana Bart explică întreg procesul. „Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor.”

Diana Bart a explicat cum curățăm și gătim anghinarea.

Diana Bart, cunoscuta jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare și nu trece zi să nu împartă din trucurile și sfaturile care ar putea ajuta pe toate doamnele și domnișoarele din online. Se păstrează de fiecare dată ca la prima tinerețe, iar acest aspect important este dat de faptul că are grijă întotdeauna la ceea ce mănâncă și la activitățile de zi cu zi pe care le desfășoară. Pe rețelele de socializare și pe pagina ei putem să găsim numeroase combinații de micul dejun, mâncăruri sănătoase și delicioase, dar și deserturi, care să ne ofere contribuția zilnică de vitamine și

care să fie ușor de pregătit.

De această dată, Diana a explicat cum poate fi curățită anghinarea și care este întreg procesul pentru a fi adăugată mâncărurilor delicioase. Se începe prin a se îndepărta capătul tulpinii, frunzele din straturile exterioare și se cojește tulpina. Puful din interior este îndepărtat, apoi întreaga partea comestibilă este frecată cu lămâie pentru a nu oxida. Trebuie fiartă timp de 10 minute cu apă și sare, apoi prăjită în ulei de măsline, unt și usturoi până când aceasta se rumenește.

„Îndepărtați capătul tulpinii, îndepărtați și frunzele din straturile exterioare, decojiți tulpina, cu o lingură de înghețată îndepărtați puful din interior. Tăiați și frunzele, partea comestibilă rămasă o frecați cu lămâie ca să nu oxideze și să-și păstreze culoarea. Fierbeți apa cu sare, fierbeți anghinarea 10 minute, o scurgeți. Încingeți tigaia, puneți unt sau ulei de măsline și usturoi. Rumeniți anghinarea. Se servește cu sare și lămâie.

Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor, cu vin, usturoi și rozmarin proaspăt.”, a spus Diana Bart.

Ce spune Diana Bart despre consumul acestei plante

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim ciorbă "de burtă", din pleurotus! Află secretul acestui preparat: "Il călim foarte puțin, 1 minut, doar cât să prindă un pic de gust!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Prăjitură cu caise și migdale, rețeta pregătită de Diana Bart. „O prăjitură ușoară, delicioasă și tare arătoasă.”

Diana a explicat și care sunt beneficiile consumului de anghinare, dar și cât de delicioase pot deveni preparatele dacă o adăugăm în ele. Legumele mai mici se mănâncă aproape în totalitate, iar cele mari sunt mai greu de curățat, iar aceasta explicat și cum poate fi servită, dar și care sunt combinațiile ideale pentru un gust delicios.

Citește și: O nouă concurentă intră în „Casa iubirii”! Aflați cine este tânăra în episodul de sâmbătă, 23 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce a murit, de fapt, Gabriel Cotabiță. România, în stare de ȘOC! titlu personalizat- stirilekanald.ro

„Anghinarea este o plantă care este întrebuințată atât în scop medicinal, în variate suplimente, cât și ca ingredient, în numeroase rețete de mâncăruri: în salate, feluri principale sau pizza.

Bine pregătită este de-a dreptul delicioasă și aduce un plus important mâncărurilor, atât nutrițional, cât și ca gust. Este indicat să luați legumele mai mici, se mănâncă aproape în totalitate, cele mari sunt un pic mai greu de curățat.”, a mai scris jurnalista pe profilul ei.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Bart (@dianabart.ro)



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform."

Bendeac a șocat toată țara după moartea lui Cotabiță! De ce nu a vrut să se împace cu el

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Soția lui Gabriel Cotabiță, adevărul despre starea de sănătate a artistului: "Era riscant"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan în serialul Inimă rebelă, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs celebra actriță 

A murit Marius Bațu! Celebrul cântăreț urma să urce pe scenă, la noapte: "Cântecul șoptit s-a stins! Prea devreme și prea abrupt"


Cookies