Diana Bart a explicat cum curățăm și gătim anghinarea.
Diana Bart, cunoscuta jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare și nu trece zi să nu împartă din trucurile și sfaturile care ar putea ajuta pe toate doamnele și domnișoarele din online. Se păstrează de fiecare dată ca la prima tinerețe, iar acest aspect important este dat de faptul că are grijă întotdeauna la ceea ce mănâncă și la activitățile de zi cu zi pe care le desfășoară. Pe rețelele de socializare și pe pagina ei putem să găsim numeroase combinații de micul dejun, mâncăruri sănătoase și delicioase, dar și deserturi, care să ne ofere contribuția zilnică de vitamine și
De această dată, Diana a explicat cum poate fi curățită anghinarea și care este întreg procesul pentru a fi adăugată mâncărurilor delicioase. Se începe prin a se îndepărta capătul tulpinii, frunzele din straturile exterioare și se cojește tulpina. Puful din interior este îndepărtat, apoi întreaga partea comestibilă este frecată cu lămâie pentru a nu oxida. Trebuie fiartă timp de 10 minute cu apă și sare, apoi prăjită în ulei de măsline, unt și usturoi până când aceasta se rumenește.
„Îndepărtați capătul tulpinii, îndepărtați și frunzele din straturile exterioare, decojiți tulpina, cu o lingură de înghețată îndepărtați puful din interior. Tăiați și frunzele, partea comestibilă rămasă o frecați cu lămâie ca să nu oxideze și să-și păstreze culoarea. Fierbeți apa cu sare, fierbeți anghinarea 10 minute, o scurgeți. Încingeți tigaia, puneți unt sau ulei de măsline și usturoi. Rumeniți anghinarea. Se servește cu sare și lămâie. Merge excelent cu vițel sau porc la cuptor, cu vin, usturoi și rozmarin proaspăt.”, a spus Diana Bart.
Ce spune Diana Bart despre consumul acestei plante
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Diana a explicat și care sunt beneficiile consumului de anghinare, dar și cât de delicioase pot deveni preparatele dacă o adăugăm în ele. Legumele mai mici se mănâncă aproape în totalitate, iar cele mari sunt mai greu de curățat, iar aceasta explicat și cum poate fi servită, dar și care sunt combinațiile ideale pentru un gust delicios.
Citește și: De ce a murit, de fapt, Gabriel Cotabiță. România, în stare de ȘOC! titlu personalizat- stirilekanald.ro
„Anghinarea este o plantă care este întrebuințată atât în scop medicinal, în variate suplimente, cât și ca ingredient, în numeroase rețete de mâncăruri: în salate, feluri principale sau pizza.
View this post on Instagram