Diana Bart a explicat cum curățăm și gătim anghinarea.
Diana Bart, cunoscuta jurnalistă, este mereu activă pe rețelele de socializare și nu trece zi să nu împartă din trucurile și sfaturile care ar putea ajuta pe toate doamnele și domnișoarele din online. Se păstrează de fiecare dată ca la prima tinerețe, iar acest aspect important este dat de faptul că are grijă întotdeauna la ceea ce mănâncă și la activitățile de zi cu zi pe care le desfășoară.
De această dată, Diana a explicat cum poate fi curățită anghinarea și care este întreg procesul pentru a fi adăugată mâncărurilor delicioase. Se începe prin a se îndepărta capătul tulpinii, frunzele din straturile exterioare și se cojește tulpina.
„Îndepărtați capătul tulpinii, îndepărtați și frunzele din straturile exterioare, decojiți tulpina, cu o lingură de înghețată îndepărtați puful din interior. Tăiați și frunzele, partea comestibilă rămasă o frecați cu lămâie ca să nu oxideze și să-și păstreze culoarea.
Ce spune Diana Bart despre consumul acestei plante
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Diana a explicat și care sunt beneficiile consumului de anghinare, dar și cât de delicioase pot deveni preparatele dacă o adăugăm în ele. Legumele mai mici se mănâncă aproape în totalitate, iar cele mari sunt mai greu de curățat, iar aceasta explicat și cum poate fi servită, dar și care sunt combinațiile ideale pentru un gust delicios.
Citește și: De ce a murit, de fapt, Gabriel Cotabiță. România, în stare de ȘOC! titlu personalizat- stirilekanald.ro
„Anghinarea este o plantă care este întrebuințată atât în scop medicinal, în variate suplimente, cât și ca ingredient, în numeroase rețete de mâncăruri: în salate, feluri principale sau pizza. Bine pregătită este de-a dreptul delicioasă și aduce un plus important mâncărurilor, atât nutrițional, cât și ca gust. Este indicat să luați legumele mai mici, se mănâncă aproape în totalitate, cele mari sunt un pic mai greu de curățat.”, a mai scris jurnalista pe profilul ei.