Cum depășești o dezamăgire în dragoste. Care sunt pașii pentru a depăși această perioadă

cum sa treci peste o dezamagire
Cum depășești o dezamăgire în dragoste. Care sunt pașii pentru a depăși această perioadă

V-ați întrebat de multe ori cum să depășiți o dezamăgire în dragoste, nu-i așa? În primul rând, ridicați capul și gândiți-vă că nu sunteți singura care trece prin această situație.

Cu toții am trecut, cel puțin o dată, printr-o dezamăgire în dragoste. Știm, este dureros, dar trebuie să fiți conștiente că viața nici nu începe și nici nu se termină cu un bărbat.

Știm că filmele și poveștile au, de cele mai multe ori, un final fericit, în care protagoniștii trăiesc împreună până la adânci bătrâneți.

Cu toate acestea, realitatea nu este la fel de simplă și de multe ori se poate întâmpla ca cel alături de care credeați că veți îmbătrâni să nu fie omul potrivit.

Despărțirile sunt dureroase, este adevărat, dar în niciun caz nu trebuie să credeți că este sfârșitul lumii.

Cele mai bune soluții ca să depășiți o dezamăgire în dragoste

Citeste si: DESCOPERĂ: Mesaje de încurajare înainte de operație

Cand persoana iubita te dezamageste

Citeste si: DESCOPERĂ: Mesaje de încurajare pentru copii la școală

De multe ori, atunci când ne îndrăgostim, avem tendința de a pune persoana iubită pe un piedestal și de a avea așteptări sufletești de la respectivul om. Din păcate, atunci când avem așteptări de la cineva, riscăm să fim și dezamăgiți. Bineînțeles că atunci când nu avem experiență de viață, când iubim din tot sufletul sau când ajungem să fim dependenți de o persoană, despărțirea este cu atât mai dureroasă.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l rețineți este că durerea și dezamăgirea pe care le simțiți în momentul respectiv vor trece, odată cu timpul. Știm, sună a clișeu, dar chiar aceasta este realitatea.

Contează foarte mult să aveți încredere în dumneavoastră și să fiți convinsă că nu sunteți de vină pentru greșelile pe care le face altcineva.

Nu puteți controla nici acțiunile și nici sentimentele unui alt om, chiar dacă este vorba despre bărbatul pe care îl iubiți.

Dacă sunteți o persoană optimistă, în general, veți găsi mai ușor soluția să depășiți momentul. În schimb, o persoană pesimistă sau cu o stimă de sine scăzută poate fi devastată în urma unei dezamăgiri în dragoste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Încercați să ieșiți cu prietenii sau cu persoanele dragi, care vă iubesc necondiționat și pe umărul cărora puteți să plângeți.

Să nu vă fie rușine să plângeți. Este perfect normal și în acest fel veți putea să vă descărcați sufletul și să scăpați de durere.

Nu vă prefaceți că nu sunteți afectată, pentru că nu veți face altceva decât să adânciți suferința.

Și da, o ciocolată sau o înghețată poate să facă minuni, măcar pe moment.

Citeste si: Cat timp doare despartirea? Ce spun femeile

Cum depășești o dezamăgire în dragoste

O altă soluție este să plecați într-un concediu, într-un loc care vă place foarte mult sau pe care v-ați dorit să-l vizitați, dar nu ați apucat.

Puteți să vă apucați și de un sport care vă place. Este dovedit faptul că, atunci când facem mișcare, creierul eliberează o substanță care ne face să ne simțim fericiți.

Și dansul va avea același efect. Mergeți la o sală și luați lecții de dans, ca să vă simțiți mai bine. Încercați să aveți în permanență o ocupație. Nu veți rezolva nimic dacă veți sta doar în casă și vă veți plânge de milă.

Vă poate ajuta și să vă implicați într-o activitate caritabilă.

Ce nu te doboară te face mai puternic

Cand omul de langa tine te dezamageste

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Compatibilități în zodiacul chinezesc. Ce zodii pot forma relații solide

Fiecare dezamăgire este o lecție de viață și doar așa trebuie privită. Încercați să învățați ceva din fiecare lucru care vă provoacă durere, la un moment dat.

Doar așa veți putea să deveniți mai puternici și să nu mai repetați aceleași greșeli care v-au adus în acest punct.
Nu este o soluție să încercați să găsiți un vinovat și să vă canalizați toată atenția asupra acestui lucru.

Gândiți-vă că în viață se pot întâmpla lucruri pe care nu aveți cum să le controlați. Luați-le ca atare și priviți înainte, că oricum trecutul nu se poate schimba.

Lăsați în urmă tensiunea, resentimentele și supărarea. Nu are rost să vă încărcați sufletul cu aceste sentimente negative.

De-abia după ce ați trecut de această perioadă, puteți să analizați unde ați greșit dumneavoastră, dacă a fost cazul. Tot ce trebuie să faceți de acum încolo este să vă corectați greșelile dumneavoastră și atât. În niciun caz să nu mergeți pe premisa că toți bărbații sunt la fel și că nu are rost să mai investiți timp și sentimente în altcineva. Așteptați să vă vindecați inima, iar apoi lăsați să intre altcineva în viața dumneavoastră.

Dacă v-ați despărțit de un bărbat, înseamnă că nu el era omul potrivit. Dați-vă șansa de a cunoaște un om care să merite iubirea dumneavoastră.

Citeste si: Trei zodii de femei cu karme pozitive! Aduc fericirea in viata ta!

Și nu uitați, cel mai important este să vă iubiți pe dumneavoastră, să vă apreciați și să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele. Niciun om nu este perfect, așa că nu fiți prea dură cu propria persoană!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce înseamnă când visezi FOC. „Cand visam, creierul nostru se afla in aceasta stare in care zonele vizuale sunt mult mai active decat atunci cand suntem trezi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies