Cum e viața de tată, pentru marele Laurențiu Reghecampf? Acesta și-ar mai dori o fetiță! "Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică că nu am eu chestia asta, fac numai băieți!"

laurentiu reghecampf
Cum e viața de tată, pentru marele Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf are din relația actuală, alți doi băieți, pe nume Liam și Landon.

Laurențiu Reghecampf este tatăl a patru băieți, Luca, din prima căsnicie a antrenorului, Laurențiu Reghecampf Jr, care a rezultat în urma căsniciei pe care a avut-o cu Anamaria Prodan și doi băieți, Liam și Landon, din relația pe care o are cu Corina Caciu. Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului iAMspor t, acolo unde a dezvăluit ce sentiment frumos are de tată și cum se ocupă de cei mici, dar și despre faptul că și-ar mai dori o fetiță.

Cum e viața de tată, pentru marele Laurențiu Reghecampf

Citește și: Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

viata de tata
Cum e viața de tată, pentru marele Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Te iubesc!” Ce imagine a publicat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare. Postarea a provocat o serie de controverse între cei de acasă

În podcast-ul în care a fost invitat, acesta a dezvăluit mai multe aspecte din viața sa, printre care și ce face el într-o zi obișnuită, în care are grijă și de copiii săi mici, Liam și Landon. În plus, acesta a dezvăluit și faptul că își dorește o fetiță.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Eu sunt foarte fericit, mă simt foarte bine, sunt lucruri pe care nu le-am făcut niciodată și acum le fac.(...) Mă trezesc dimineața, am grijă de copii, ies la plimbări...(...) Doi băieți, unul are patru luni și puțin, celălalt are...(...) Landon,(...) le-am găsit împreună cu Corina, mai mult Corina s-a dus în... mie îmi convine că la toți copiii, începe numele cu L, Luca, Laurențiu Junior, Liam, Landon.

(...) Nu, a fost mai mult decizia Corinei, ea a ales, mai mult, da, eu mi-am dat acordul.(...) N-am făcut multe lucruri pe care le fac acum, înțelegi? Și îmi place, adică experimentez niște lucruri noi, pe care probabil n-o să le mai trăiesc, pentru că am și eu 48 de ani, n-o să mai am... ăștia patru, s-a terminat. Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică că nu am eu chestia asta, fac numai băieți(...)
eu planificasem când l-am făcut pe Liam, îl aveam pe Liam, am zis: „Gata, mai facem o fetiță.”, și s-a născut Landon și acum mai e puțin, dar e greu, nu e ușor, adică e foarte mult de muncă cu ei, mai ales când sunt mici, până la o perioadă.(...) Dimineață, de exemplu, mă ocup de cel mic, merg la plimbare, am și anumite chestii, am o mică fermă la mine în curte, unde am niște găini, am niște chestii care...
pe care îi cresc și îmi face plăcere.
”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

fetita
Cum e viața de tată, pentru marele Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Te iubesc!” Ce imagine a publicat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare. Postarea a provocat o serie de controverse între cei de acasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies