Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste

Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste
Cum eliminam mirosul de miel din bucate de Paste

Preparatele din carne de miel sunt cele mai recomandate la masa eleganta din ziua de Paste.

Totusi, unele persoane le evita ori sunt retinute fata de ele din cauza mirosului specific care persista uneori pana dupa gatire. Iata cateva sfaturi simple care va vor ajuta sa reduceti sau chiar sa eliminati in totalitate acest neajuns.

1. Alegeti pe cat este posibil cu stiinta carnea pe care doriti sa o preparati. Cu cat carnea aleasa este mai tanara, cu atat mirosul este mai putin strident iar eliminarea acestuia devine mai lisnicioasa.

In plus, organismul o va digera si mai usor decat pe cea batrana.

2. Cea mai mare parte a vinii pentru miros o poarta grasimea animala. Eliminati cu cutitul inainte de preparare cat mai mult din surplusul de grasime.

3. Lasati carnea 3-4 ore intr-un litru de apa. Pentru fragezire puteti pregati o marinada in care sa o tineti peste noapte.

4.

Gatiti carnea de miel cu multe condimente precum cimbrul, ghimbirul, usturoiul, piperul negru si rozmarinul. Puteti adauga peste carne si o lingurita de suc de lamaie, intrucat efectul este similar cu cel intalnit in cazul pestelui.

Carnea de miel este prezentata uneori ca o sursa de sanatate, alteori ca o adevarata amenintare pentru organismul noastru. Prima situatie se asociaza cu un consum echilibrat, in vreme ce a doua cu excesul si abaterile de la recomandarile medicilor si nutritionistilor.

Sursa: secretele.com



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prajitura "Venetia", cu blat de cocos si crema delicioasa de vanilie. Perfecta pentru masa de Paste

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies