Cum este ajutată Ozana Barabancea de părinții ei încetați din viață. Cum a fost adolescența solistei fără cea care i-a dat naștere. “Eu mă duc la ei la mormânt și îi bag în ședință pe amândoi.”

Cum este ajutată Ozana Barabancea de părinții ei încetați din viață. Cum a fost adolescența solistei fără cea care i-a dat naștere. “Eu mă duc la ei la mormânt și îi bag în ședință pe amândoi.”
Cum este ajutată Ozana Barabancea de părinții ei încetați din viață. Cum a fost adolescența solistei fără cea care i-a dat naștere. “Eu mă duc la ei la mormânt și îi bag în ședință pe amândoi.”

Ozana Barabancea a vorbit despre cum îi simte chiar și acum aproape pe părinții ei, dar și cum a fost să se descurce singură, în perioada adolescenței.

Ozana Barabancea a povestit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre cum este sprijinită chiar și acum de părinții ei, iar aceasta merge adesea la mormântul lor și le cere ajutorul. Mărturisește că sunt singurii care îi deschid noi oportunități, iar de fiecare dată când are timp, merge și discută cu ei. 

“Mama m-a susținut până la 14 ani. Pe mine mă ajută și acum.

Eu vorbesc cu ea, eu mă duc la ei la mormânt și îi bag în ședință pe amândoi. “Am venit să vă spun că vă aprind niște lumânări, vă curăț mormântul, dar avem treabă. Voi trebuie să mă ajutați cu asta, cu asta, cu asta. Vă rog foarte mult. Nu are cine să mă ajute. Voi.” Știi cum se aliniază planetele, știi cum sună telefoanele?”, a spus Ozana Barabancea.

Cum s-a descurcat Ozana Barabancea după ce a rămas singură, fără mama ei

Citește și: VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit.”

Profesoara de canto a vorbit și cum a rămas fără sprijinul mamei, la vârsta de 14 ani, când aceasta s-a stins din viață, ulterior tatăl ei recăsătorindu-se, iar ea și sora acesteia au trebuit să se întrețină singure. 

“La 14 ani am rămas cu tata, iar tata m-a pus un pic la disciplină și mi-a dat 2000 de lei pe lună. Trebuia să te întreții cu ei. Sora mea făcea meditații la matematică să ne descurcăm noi două, pentru că noi am rămas amândouă în casă, în casa în care eu stau acum. Tata s-a căsătorit și am plâns la căsătoria tatăl meu. A fost combinat cu o doamnă care încă mai trăiește, este la Arad, s-au certat ei după niște ani și s-a recăsătorit cu o doamnă din familia lui George Coșbuc.

Am rămas noi două singure. În schimb, tata avea o funcție foarte șmecheră. Era Inspector general al Comisiei de control muncitoresc pe Capitală. La 18 ani, nici 18 ani, de fapt, terminasem liceul, mi-a zis că: “tu te angajezi, pentru că nu te mai țin” și am zis: “bine, eu vreau să fac opera”. După 30 de ani mi-am dat eu seama că, de fapt, el m-a ajutat pe mine extraordinar de mult.”,
a mai spus profesoara de canto.

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Ozana Barabancea, despre momentele în care a apelat la Dumnezeu. De câte ori a fost salvată de Divinitate. „Am niște probleme de rezolvat. Încă nu am promis pentru că nu știu ce să promit.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip. De ce aspect a fost atras artistul în cadrul unei emisiuni. “S-a lăsat foarte greu”

Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies