Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”

Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”
Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”

Smiley a vorbit despre viața de părinte și cum reușește să țină la distanță anumite frici de cea mică. Iată cine este mai relaxat dintre cei doi părinți.

Viața de părinte poate veni cu anumite temeri, mai ales în primii ani de viață ai micuțului, atunci când ne dorim ca nimic rău să nu i se întâmple. Este și cazul cunoscutului și îndrăgitul artist Smiley, care este în al nouălea cer de când a devenit tătic, iar viața lui s-a schimbat semnificativ. Acesta și Gina Pistol, soția lui, se pot declara împliniți și fericiți, iar cei doi se dedică foarte mult vieții de familie, să nu îi lipsească nimic celei mici încă de pe acum.

Ce spune Smiley despre viața de tătic și cum încearcă să elimine anumite frici

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Smiley și a Ginei Pistol de când au devenit părinți? Cei doi soți au vorbit despre perioadele dificile din rolul de părinte: „Ea plângea în pat, eu plângeam lângă pat.”

Smiley și fiica lui
Smiley și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum reușește să se ferească Smiley de certuri? Artistul a vorbit despre viața personală „Nu umblu cu oameni dubioși. Poate nu am nici o viață palpitantă.”

Invitat în cadrul podcastului Aproximativ discuții cu Gojira, artistul a vorbit despre etapa vieții prin care trece fiica lui acum, fiind în acele momente în care își dorește să cunoască și să experimenteze tot ce se află în jurul ei.

Îl întreabă adesea dacă poate să sară de pe anumite lucruri și el se gândește foarte rapid la ce rezultat ar putea să aibă o anumită acțiune făcută de cea mică. Cu toate acestea, tot el a menționat și faptul că nu trebuie să i se inducă celui mic o anumită teamă și trebuie să fie format încă de la o vârstă fragedă pentru a avea curaj. Gina este cea mai relaxată dintre cei doi și spune adesea artistului să nu o sperie pe cea mică fiind foarte protectiv. 
Fiica mea acum escaladează tot felul de lucruri, sare, experimentează. E atât de greu să stai. Ea întreabă: „pot să sa sar de aici?” Și tu te gândești, faci socoteala, dacă să sară, dacă își rupe ceva, dar în același timp nici nu trebuie să-i insufli frică, trebuie să aibă curaj. După ce face una zice “să încerc ceva și mai greu.” Se urcă pe tobogan și tu cumva trebuie să te gândești că trebuie să aibă curaj, nu trebuie să îi insuflu niște frici pe care le am eu.
Copilul nu are frică. Dar în același timp trebuie să fie și safe. Gina mereu îmi spune să nu o sperii, Gina e un pic mai relaxată decât mine.”
, a spus Smiley.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Ce face Smiley în fiecare zi și care este pentru el rețeta succesului. „Poate ar trebui să încerci și tu.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies