Cum facem ca dragostea să dureze? Cele mai bune sfaturi

Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi
Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi

Iubirea adevarata inseamna parteneriat. Intr-o relatie, sentimentele conteaza, dar nu sunt singurele aspecte importante.

Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi. Iubirea adevarata inseamna parteneriat. Intr-o relatie, sentimentele conteaza, dar nu sunt singurele aspecte importante. Pe langa acestea, iubirea trebuie sustinuta de maturitate, sinceritate, apreciere, incredere, respect,recunostinta. Iubirea trebuie dovedita prin actiuni zilnice mici sau mari. Daca vrei sa ai o relatie de durata, iata cateva sfaturi:

Invata sa fii independenta si puternica

Pentru o relatie sanatoasa, invata sa iti hranesti propria forta interioara, pe care sa o aduci ulterior in relatia de cuplu.

Cand esti independenta si crezi in tine, tu nu ai de fapt nevoie de partenerul tau, decat pentru a-ti satisface nevoile emotionale. Partenerul tau devine persoana care te completeaza in acest fel.

Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi
Cum facem ca dragostea sa dureze? Cele mai bune sfaturi[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mentine o baza solida de acceptare reciproca

Orice cuplu ajunge la dezacorduri.

Insa un cuplu sanatos isi accepta reciproc parerile, inteleg ca problemele sunt inevitabile in relatiile pe termen lung si conlucreaza la rezolvarea acestora.

Imbunatateste comunicarea

Impartaseste-ti deschis gandurile si vorbeste sincer despre ceea ce simti cu partenerul tau. Ofera-i informatiile de care are nevoie, asttfel incat sa puteti sa va intelegeti si sa evitati comunicarea defectuoasa. O comunicare eficienta este cheia succesului vostru ca si cuplu.

Cele mai mari probleme de cuplu se pot rezolva usor printr-o comunicare blanda si tintita spre subiect. Combinand cu acceptarea reciproca, conflictele nu isi mai au locul intre voi.

Citeste si: Esti fericita cu adevarat in relatie sau ti-e frica sa fii singura?

Permite iubirii sa fie o practica zilnica

Intr-o relatie sanatoasa, doi oameni isi acorda iubirea zilnic, prin lucrurile mici si relatia devine un refugiu sigur pentru fiecare dintre acestia.

Iubirea este un exercitiu zilnicde onestitate, prezenta, respect, comunicare, rabdare, acceptare si iubire. Cat timp cei doi isi acorda aceste calitati unul altuia, iubirea este usoara si cadourile mici daruite din suflet fac ca relatia sa reziste in timp. Practica zilnica este ceea ce aduce fericire de fapt pentru fiecare dintre noi si multumire si implinire.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies