Cum faci cea mai bună saramură de peşte

Cum faci cea mai bună saramură de peşte
Cum faci cea mai bună saramură de peşte

Aşa faci cea mai bună saramură de peşte. Este ideală pentru dezlegările la peşte din Postul Crăciunului.

INGREDIENTE

    1 kg peste
    sare
    piper
    ulei pentru prajit
    Saramura
    3 rosii mari
    1 ardei kapia
    1 ardei gras
    1 morcov
    1 ceapa rosie
    200 ml suc de rosii
    foi de dafin
    1 capatana usturoi
    1 crenguta cimbru
    1 legatura patrujel verde

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Condimentam pestele (spalat) cu sare si piper, lasam

10 min, dupa care prajim pe ambele parti cca 2-3 min. Scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un ceaun adaugam putin ulei de masline, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete si lasam sa se caleasca putin, adaugam ardeii tocati, rosiile tocate cubulete, sucul de rosii, 1 foaie de dafin, sare, piper, crenguta de cimbru, 1 l de apa si lasam sa fiarba cca 10 min din momentul in care da in clocot.

Oprim focul, adaugam usturoiul pisat (eu l-am frecat cu putin ulei ca la mujdei), pestele prajit, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 5-10 min.

La final adaugam patrunjel verde.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Hummus cu ardei copţi - reţeta de POST super GUSTOASĂ şi sănătoasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Mini gogoşi crocante de post - Te vei îndrăgosti de această reţetă simplă

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies