Cum faci cel mai bun gris cu lapte si dulceata

Cum faci cel mai bun gris cu lapte si dulceata
Cum faci cel mai bun gris cu lapte si dulceata

Cum faci cel mai bun gris cu lapte si dulceata? Cu multa rabdare! Grisul cu lapte, unul dintre cele mai simple deserturi sau o gustare minunata, se prepara foarte simplu.

Cu toate acestea, ca sa iasa cel mai bun gris cu lapte tine cont de doua lucruri: amesteca cu grija pentru a nu se forma cocoloase si respecta cantitatile.

Ingrediente

500 ml lapte (daca vrei sa iasa mai moale poti sa pui putin mai mult)

100 grame de gris

2 -3 linguri de zahar

Vanilie

Dulceata de visine

Mod de preparare

Intr-o cratita, pune la fiert laptele cu zaharul. Cand incepe sa fiarba, adauga grisul treptat si amesteca continuu cu un tel.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies