Cum faci ciorba macelareasca - Reteta pe care doar bunicii mai stiu sa o prepare

Cum faci ciorba macelareasca - Reteta pe care doar bunicii mai stiu sa o prepare

Ciorba macelareasca de porc este o reteta veche, din batrani, care se mai prepara inca in zonele rurale. Iti prezentam reteta originala mai jos:

Ingrediente: Picioare de porc 250 g, urechi de porc 175 g, cozi de porc 125 g, limba de porc 250 g, creier de porc 175 g, morcovi si albitura 125 g, telina 100 g, ceapa 100 g, orez 25 g, patrunjel verde 1 legatura, leustean 1 legatura, bors 1 litru, sare.

Mod de preparare: Picioarele, urechile, cozile si limba se spala, se curata, se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au dat in fiert, se spumeaza. Ceapa se taie marunt, zarzavatul si telina se taie pestisori si se pun in ciorba. Creierul se curata de pielite, se taie cubulete si se adauga la ciorba, lasandu-se sa mai fiarba 15 minute. Borsul si orezul se pun in ciorba dupa ce au fiert separat.

Citeste mai multe aici.
 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ciorba de post ca la bunica. Reteta simpla si aromata

Fiica Elenei Lasconi, REACȚIE TRANȘANTĂ! ”Eu și mama...”

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Cum s-a fotografiat Iulia Vântur cu tatăl lui Salman Khan de ziua lui: ”M-a făcut să mă simt ca acasă în India”

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Virginia a răbufnit și a lansat acuzații crunte la adresa lui Patrick: "Ești arogant!" Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți

Șoșoacă despre Călin Georgescu: E un...