Cum gătești cea mai gustoasă omletă țărănească! Acesta e secretul

Cum gătești cea mai gustoasă omletă țărănească! Acesta e secretul
Cum gătești cea mai gustoasă omletă țărănească! Acesta e secretul

Daca vrei sa incerci o reteta noua de omleta, incearca aceasta varianta foarte gustoasa.

Ingrediente:

Oua 9, ardei gras 6, costita afumata 150 g, cirnaciori afumati 220 g, ceapa verde 6 fire, marar, ulei 100 ml, sare, piper, smantana 1 lingura.

Citeste si: Bea acest leac naturist în fiecare dimineață și slăbește 10 kilograme în 30 de zile! Nu ai nevoie de dietă sau sport!

Citeste si: Ioana Ginghină a dat jos 5 kilograme, după ce a ținut zece zile cura de slăbire cu pepene: "Am scapat de burtica!" Cum se ține această DIETĂ

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Erau împreună de un an și femeia credea că vor fi pe vecie fericiți. Într-o zi, iubitul ei a venit acasă și i-a spus să se despartă. Tânăra i-a cerut un ultim sărut, iar ce s-a întâmplat apoi depășește orice imaginație

Mod de preparare:

Ardeii si ceapa se taie julien, costita se taie marunt si se soteaza cu 60 g ulei.

La sfarsit, se pun si carnaciorii, taiati rondele, si mararul tocat. Se prepara omleta din 9 oua, 1 lingura smantana si sare, se pune sote in mijloc, in lung si se ruleaza pe un platou oval.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

5 lucruri care fac femeile nesigure într-o relaţie de cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies