Cum gatesti sanatos carnea de porc! Sigur nu stiai asta!

Cum gatesti sanatos carnea de porc! Sigur nu stiai asta!
Cum gatesti sanatos carnea de porc! Sigur nu stiai asta!

Cu totii stim ca porcul nu este cea mai slaba carne, iar modul de a prepara friptura de porc conteaza enorm pentru sanatatea noastra.

 

Carnea de porc ar fi de preferat sa nu se consume alaturi de cartofi, paste, orez, paine sau mamaliga, deoarece digestia se ingreuneaza si mai mult.
De preferat este sa se manance cu diverse alte legume si multe muraturi.
Carnea de porc la cuptor poate fi o delicateta excelenta daca stii sa o gatesti. Se poate pune bucata de carne de porc pe un pat de legume proaspete intr-un vas termorezistent, acoperit sau nu cu o folie de aluminiu.
Se lasa la cuptor cat este necesar, este foarte gustos si sanatos. Pentru a mai taia din gustul gras, se condimenteaza cu mult ghimbir. Ghimbirul protejeaza stomacul si ajuta la circulatie.
Prepararea carnii de porc la wok sau pe gratar sunt alte metode mai sanatoase. In wok se poate face carnea cu legume si doar putin ulei de susan sau masline. Se taie felii cat mai subtiri si se lasa la gatit alaturi de legume si neaparat condimente mai iuti.
Gratarul este o alta metoda mai buna de a prepara carnea de porc, insa nu se foloseste uleiul sau alte grasimi.
Sursa

Carnea de porc ar fi de preferat sa nu se consume alaturi de cartofi, paste, orez, paine sau mamaliga, deoarece digestia se ingreuneaza si mai mult. 

De preferat este sa se manance cu diverse alte legume si multe muraturi.



Carnea de porc la cuptor poate fi o delicateta excelenta daca stii sa o gatesti. Se poate pune bucata de carne de porc pe un pat de legume proaspete intr-un vas termorezistent, acoperit sau nu cu o folie de aluminiu. Se lasa la cuptor cat este necesar, este foarte gustos si sanatos. Pentru a mai taia din gustul gras, se condimenteaza cu mult ghimbir. Ghimbirul protejeaza stomacul si ajuta la circulatie.


Prepararea carnii de porc la wok sau pe gratar sunt alte metode mai sanatoase. In wok se poate face carnea cu legume si doar putin ulei de susan sau masline. Se taie felii cat mai subtiri si se lasa la gatit alaturi de legume si neaparat condimente mai iuti. Gratarul este o alta metoda mai buna de a prepara carnea de porc, insa nu se foloseste uleiul sau alte grasimi.


Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies