Cum i s-a schimbat viata Ilincai Vandici dupa nunta si dupa ce a devenit mamica!

Cum i s-a schimbat viata Ilincai Vandici dupa nunta si dupa ce a devenit mamica!
Cum i s-a schimbat viata Ilincai Vandici dupa nunta si dupa ce a devenit mamica!

Ilinca Vandici radiaza de fericire de cand l-a adus pe lume pe fiul ei, Zian, si de cand s-a casatorit religios cu sotul ei, Andrei. Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” si-a schimbat complet viata, iar prioritatea numarul 1 este micutul Zian.

 

Ilinca Vandici s-a reorganizat complet de cand a venit pe lume fiul ei, Zian. Vedeta Kanal D cauta sa nu neglijeze nici cariera, nici familia, asa ca si-a facut programul in asa fel incat sa multumeasca pe toata lumea.

Prezentatoarea “Bravo, ai stil!” ne-a dezvaluit cum i s-a schimbat ei viata dupa venirea pe lume a bebelusului, dar si dupa ceremonia religioasa cu Andrei.

 

“Mi se pare ca suntem mult mai asezati si mult mai responsabili. Adica imediat am pus mana pe telefon “te duci?”, “Nu poti, bine, hai ca ma duc eu”. Nu mai e “Dar de ce?”, “dar cum?”, “stai ca nu pot, mai lasa-ma putin”. Intelegem ca daca este vorba de bebe nimic nu e mai important. Inteleg si eu, intelege si Andrei.

Ne adunam acasa mai repede, adica nu mai stam seara prin oras si asa mai departe. In jur de ora 21.00, 21.30 cel mai tarziu toata lumea este acasa pentru ca ne pregatim de baita si de masaj. In general suntem mult mai responsabili. La masaj avem pe cineva care vine care ii face lui bebe. Baita da, ii mai face si Andrei, si daca nu ii face, asista la baita.

De schimbat scutece a schimbat si Andrei o data sau de doua ori, insa eu nu cred ca asta e treaba de barbati. Da, imi convine si imi place foarte tare ca Andrei e implicat, adica da, schimba scutece daca este cazul, insa nu vreau sa-l pun sa faca asta pentru ca nu cred ca-l ajuta cu nimic. Adica asta-i treaba noastra, de aia sunt bunicile, de aia sunt eu, sa schimbam scutece.
Andrei petrece un altfel de timp cu bebe pentru ca ei doi fac toate nebuniile pe care eu nu le-as face.

Andrei l-a facut prima oara pe bebe avion, mie imi statea inima daca faceam asta. Dar uite ca el a avut curaj, iar bebe s-a distrat maxim. Andrei a fost primul care l-a aruncat pe bebe in sus si l-a prins, eu n-as fi facut asta niciodata.

Lucrurile pe care le fac ei doi impreuna sunt diferite fata de lucrurile pe care le fac eu cu bebe sau pe care le fac bunicile cu bebe”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Site-ul kfetele.ro, show-ul „Bravo ai stil” si Ilinca Vandici – premii la „Romanian Fashion Awards”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies