Cum iese artista Carmen Radulescu din pasele proaste! Afla-i secretul veseliei

Cum iese artista Carmen Radulescu din pasele proaste! Afla-i secretul veseliei
Cum iese artista Carmen Radulescu din pasele proaste! Afla-i secretul veseliei

Cantareata Carmen Radulescu are metoda sa proprie de a se remonta si a iesi din pasele proaste.

Vesela, bine dispusa, mereu cu zambetul pe buze si invaluita intr-un aer fericit. Asa se prezinta artista, Carmen Radulescu in fata publicului sau, zi de zi, in toti anii care s-au scurs de la debutul sau in lumea artistica. Bineinteles, in toata aceasta perioada, au existat si momente in care artista a intampinat probleme, de sanatate, personale sau sufletesti. Momente pe care a stiut cum sa le ascunda de ochii publicului care trebuia sa o vada perfecta.

 

"Fiecare dintre noi aveam poate o suferinta, poate o trauma pe care am trait-o in copilarie sau poate in adolescenta, care ne legam si ne schimba viata intr-un mod care nu este benefic pentru sufletul nostru. O duci mai departe si o ascunzi foarte bine sub acea masca invizibila. 

 

Acea masca pe care o aveam cu totii.

Si pe noi (n.r.: artistii) ne mai doare ceva sau poate aveam o problema. Dar cand urcam pe scena, zambim. Nu trebuie sa stie publicul ca noi aveam in suflet o suferinta. Trucuri de frumusete eu nu am, dar cand sunt suparat ma uit in oglinda si spun: Hei, ce faci? Hei, de ce suferi, nu ai de ce? Zambeste! Si, gata, atata tot! Sau mai spun ceva: Fruntea sus! Si gata, trece!”,
a declarat Carmen Radulescu pentru kfetele.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies