Cum îmbrăcăm silueta pară. Forma corpului se corectează uşor prin haine

Cum îmbrăcăm silueta pară. Forma corpului se corectează uşor prin haine
Cum îmbrăcăm silueta pară. Forma corpului se corectează uşor prin haine

Femeile care au silueta pară trebuie să se îmbrace doar cu anumite haine, pentru a-și scoate în evidență atuurile. Stați liniștite, că puteți să vă corectați ușor forma corpului, dacă știți ce să purtați.

Silueta pară este caracterizată printr-o parte superioară mult mai mică față de partea inferioară a corpului. Dacă veți purta anumite haine, veți crea un echilibru și veți reuși să ascundeți cu ușurință defectele.

Hainele potrivite pentru silueta pară

Dacă vă încadrați în categoria femeilor care au circumferința umerilor și a bustului mai mică decât cea a bazinului și a șoldurilor, înseamnă că sunteți posesoarea unei siluete pară.

Acest tip de siluetă mai este cunoscută și sub denumirea de silueta triunghi cu vârful în sus.

Ca să fiți avantajate de hainele pe care le purtați, trebuie să puneți accent pe talie și să încercați să adăugați volum în partea de sus a corpului. În partea inferioară, este ideal să creați linii verticale și să purtați haine din materiale cât mai fluide.

Citeste si: Cum ne îmbrăcăm pentru silueta măr. Sfaturi și trucuri

Iată, mai exact, ce articole vestimentare vi se potrivesc:

  • bluzele care au umerii largi
  • bluzele cu imprimeuri
  • bluzele sau cămășile cu mâneci stil fluture
  • fustele de lungime medie, drepte și în culori mai închise
  • pantalonii drepți
  • rochiile în formă de A
  • bluze, cămăși sau sacouri cambrate
  • bluze sau cămăși cu decolteu mai adânc

Cum mascați defectele, cu ajutorul hainelor

Femeile cu silueta pară se apropie destul de mult de cele cu silueta clepsidră, care este considerată idealul frumuseții feminine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Faptul că aveți fundul și șoldurile voluminoase nu trebuie să fie neapărat un defect. Dacă veți crea puțin volum și în partea de sus, cu accent pe sâni, veți deveni feminină și atrăgătoare.

De exemplu, pentru că tot este vară, purtați cât mai des rochițe care au volănașe și imprimeuri în partea de sus. Ideal ar fi ca decolteul să fie în formă de V, pentru că acesta vă avantajează cel mai mult.

De asemenea, bluzele cu umerii goi sunt ideale pentru dumneavoastră.

La o astfel de bluză puteți să asortați o pereche de pantaloni evazați sau skinny.

Dacă vreți să purtați fuste, încercați-le pe cele cu talie înaltă, ca să vă evidențiați talia.

Pentru că, în cazul dumneavoastră, partea de sus este mult mai mică, evitați bluzele mulate, ca să nu creați o diferență și mai mare între cele două părți ale corpului.

Un alt lucru care vă avantajează este și stratificarea ținutei, în partea de sus. Pentru asta, puteți să purtați mai multe haine, una peste alta, dar trebuie să aveți grijă ca rezultatul final să fie armonios.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cazul în care vreți să purtați o fustă scurtă, nu uitați de tocuri.

Perfecți pentru dumneavoastră sunt pantofii stiletto, de culoare nude.

Că tot a venit vorba de fuste, aveți grijă ca acestea să fie făcute din materiale vaporoase, fluide și eventual, să aibă pliuri pe verticală.

Citeste si: Ce haine se potrivesc pentru silueta clepsidră. Cum îți scoți în evidență formele

Dacă vă plac cămășile, nu le încheiați niciodată până sus. Lăsați descheiați câțiva nasturi și purtați, eventual, un lănțișor, care să atragă atenția asupra decolteului.

O altă regulă de bază pentru silueta pară este să purtați haine mai colorate în partea de sus, iar în partea inferioară mizați pe negru, gri închis sau albastru închis.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies