Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!

Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!
Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!

Uite cum iti dai seama daca un barbat vrea sau nu sa inceapa o relatie cu tine.

 

BERBEC
Trebuie sa fii sincer. Au un ochi format pentru tot ce este minciuna. Este cel mai sigur sa incepi o discutie pe plan intelectual. Ei se considera mai degraba oameni de spirit decat sensibili. Se simt onorati daca te apropii de ei pe linia inteligentei. Respecta pe oricine care nu incearca sa-si impuna propria sa parere. Daca li te adresezi cu o problema, gasesti ajutor si incredere.
Ii gasesti acolo unde se intampla cate ceva. Ei cauta ceva tulburator, sunt originali, plini de idei noi, cine vine cu idei noi ii castiga. Este bine sa se si treaca la materializarea acestor idei. Ii intereseaza cultura, teatrele, muzee, joaca un rol in viata culturala locala, avandu-si suporterii alaturi. O buna introducere pentru o discutie intelectuala este aceea de a-i oferi spre imprumut o carte buna, de a-l invita la o expozitie, la un muzeu.
Trebuie sa-i arati ca-i imparti interesele. La intalnirea cu un berbec sa nu intarzii, pune mare pret pe punctualitate. Femeia care iese cu un berbec trebuie sa fie pregatita sa ia parte la o manifestatie sportiva.
TAUR
Taurul nu-l gasesti printre leii de salon, nici in mijlocul unei societati ci la margine unde insa este foarte singur. Il cunosti dupa voce, un timbru tare si cald.
Daca toti se uita la o scena delicata (o cearta, caderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste macar. Cine cauta o oaza, gaseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si galagia. Dureaza pana sa-ti dai intalnire cu el, are nevoie de timp de gandire. Daca insa accepta, poti fi sigur ca te place. O intalnire pentru o sera nu este un inceput rau dar trebuie sa fie o comedie.
Umorul taurului este mai real, grosolan. Daca vrei un restaurant atentie la o mancare buna (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mancarea de casa, mai ales daca observa ca special pentru el a fost pregatita. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac.
GEMENI
In primul moment avem senzatia stranie ca gemenii sunt cunoscuti. Discutia este plina de haz si de spirit, se rade mult.
Viata pare a fi mult mai excitanta decat inainte. Magnetismul lor vibrant va alunga plictiseala. Trebuie sa stim sa exploatam curiozitatea lor. Cel care doreste sa atraga gemeni trebuie sa fie vesel si spiritual, sa nu arate ca este vrajit de farmecul lor. Le plac misterele si secretele. Cheia o constituie fantezia. Le plac sociatatile iesite din comun. Oamenii celebri, discutiile spirituale, jocurile distractive. Nu este rau sa-i invitam la un bal mascat.
Sa nu uitam ca sunt firi intelectuale, ii atrag discutiile despre expozitii, muzee, teatre...Locurile banale, comune trebuie ocolite.
RAC
O miscare de sah buna: sa-ti dea racul un sfat! Deoarece doreste sa ajute si compatimeste oamenii, primul pas este facut. Intrebarea: nu ne cunoastem cumva? nu intra in discutie. Racul are o memorie excelenta asa ca nu ajungi prea departe cu aceasta metoda.
Discutii in legatura cu copii pot duce la rezultate optime deoarece femeia rac iubeste copii. Acestei femei i s-a facut deja reprosul ca vrea sa mareasca toata lumea cu tatal rac. Te poti axa in discutii politice cu el. Ii plac dicutiile pe plan cultural, muzica romantica, melodica il duc la numitor comun cu infinitul. Un local cu muzica inceata, cu violonist, muzica este hrana lui sufleteasca. Ai putea sa-l inviti pe malul unei ape, ii place sportul de apa. Ar putea sa mearga si la nudisti deoarece ii place sa-si etaleze corpul. Vrei sa-i faci un cadou unei femei rac? Cel mai bine ceva pentru casa, tablouri, tapete, carti frumos legate in piele, lucruri de bucatarie, originale. Pentru el sunt bune niste mancaruri impachetate exotic, ceva din argint cu initialele sale. Cei nascuti in zodia racului sunt colectionari, iar tot ce mareste colectia lor ii bucura nespus de mult, mai ales lucruri de argint. Familia racului, relatiile trebuie pastrate mai ales in ceea ce priveste mama, ei sunt foarte sentimentali.
LEU
La iesirea in scena doreste sa puna in umbra pe oricine care se afla cu el in aceeasi incapere, trebuie deci sa te arati cat mai impresionat posibil. Leul are nevoie de lumina rampei pentru ca unicitatea si superioritatea sa sa fie recunoscute. Sa i se dea deci, orice posibilitate sa straluceasca. Sa-i spui ca nu ai mai cunoscut un asemenea om ca el. Dezmierdarea este obligatorie. El are un apetit pentru aplauze. Sa nu-l gonesti nicodata din mijlocul scenei. Trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a-si desfasura stralucirea. Se recomanda supunere. Este bine sa-l faci sa creada ca esti dependent de el. Ca propria-ti fericire, ba chiar viata se afla in mana lui. Atentie insa la exagerari. El ia totul drept confirmare a unei realitati modeste. Daca ti se pare ca esti ridicol cu un astfel de compliment il poti cizela usor, dar sa nu renunti definitiv la el... Daca se isca o cearta unde neaparat ai dreptate si nu poti ceda in nici un caz atunci singura iesire e sa apelezi la umorul lui. El rade cu placere, dar niciodata pe cont propriu. Le place arta, literatura, teatrul, le place sa fie acolo unde se intampla ceva. Vernisajul unei expozitii, premiera cinematografica... sunt oricand de castigat pentru asemenea actiuni. La iesiri comune nu trebuie sa te arati zgarcit.
FECIOARA
Fecioara se simte atrasa de oameni sarmanti, curajosi. Admira talentul si spiritul. Nu poseda aceste calitai. Facem apel la bunul gust, la admiratia pentru arta, citit, ne pregatim putin in domeniul criticii artei. Sa incercam sa fim spontani si sa nu comitem greseala sa ne ambalam in lungi monologuri. Fecioara se realizeaza la locul de munca. Va cere ore suplimentare. La mici petreceri va ajuta la spalatul vaselor, la golirea scrumierelor. Cum ne apropiem de ea? Provocam o discutie pe o tema inteligenta. Nu se recomanda localuri scumpe, hipodroame, caci uraste cheltuielile inutile de bani. In ceea ce priveste cadourile nu putem da gres cu o carte buna sau cu o muzica buna. Imbracamintea sa fie clasica si nefrapanta dar de buna calitate si in special durabila.
BALANTA
Au nevoie de complimente, cu ele sunt usor dezarmati. Dar sa nu-i complementam prea grosolan. Complimentele sa fie discrete. Ii place sa i se spuna ce bine arata sau ce inteligenta are si nu neaparat in mod direct. Se pot discuta fel de fel de noutati. Chiar daca avem puncte de vedere diferite sa ni le sustinem. Le plac controversele, simpatizeaza cu minoritatile, cu neprivilegiatii sau cu nedreptatitii. Le place luxul, le place ceva ce nu este trecator: aurul, argintul, cristalul. Problema banilor nu trebuie dicutata. Important este mediul. Le place frumosul si vor sa iubeasca intr-o atmosfera frumoasa.
SCORPION
Pentru o relatie cu scorpionul exista reguli definitive. Trebuie sa-l iei in serios. Doreste complimente si atentie. Este foarte mandru. Indiferent ce spune sa nu-l cotrazici prea mult. Asta nu inseamna sa fi "lingau". El are o intuitie formidabila, care da in ocultism, asa ca foarte usor simte adevarul. Cu toate ca nu-l poti insela asculta cu placere complimentele. Niciodata sa nu fi zgarcit cu ele in fata unei femei scorpion. Cu toate ca toaletele ei sunt putin extravagante, despre cum arata nu se comenteaza. Daca scorpionul face glume, sa se rada, altfel s-ar simti jignit. Peste greselile sale trebuie trecut cu mare diplomatie. nu va sfatuim sa mergeti in excursii, la teatru sau la un party-jour, caci scorpionul isi iubeste cei patru pereti ai sai, un program bun la el acasa. Trebuie sa-i ceri sfaturi fara a face propuneri. Poti sa-l pastrezi pornind de la ideea ca stie totul ceva mai bine decat tine. Trebuie sa fi tandru cu el, are nevoie de multa dragoste si ti-o va da si el. Doreste sa fie tratat cu multa atentie, daca nu i-o acorzi devine artagos si gelos.
SAGETATOR
Deoarece ii place sa vorbeasca este bine ssa-l asculti si sa-i pui intrebarile necesare. Trebuie sa ai spirit treaz si sa fi mereu pe faza pentru ca el sa-si poata etala inteligenta si spiritualitatea. Are un adanc simt al umorului. Refuza sa se intretina cu oamenii care nu au ce sa-i spuna. Cei care iubesc cainii si caii vor avea ce discuta. Chiar si pisicile pot fi un subiect de discutie cu toate ca aceste animale nu stau pe primul loc, deoarece nu sunt animale doritoare de natura, de viata in aer liber. Ar fi bine ca prima intalnire sa fie in aer liber. Sagetatorul reactioneaza la lucruri neconventionale si indraznete. Un picnic, o calatorie, tenis, schi, excursii in munti. Dar trebuie sa se tina cont de rezistenta sagetatorului, sa poti tine pasul cu el. Va accepta cu placere o invitatie pentru o excursie in week-end. In privinta actului sexual este foarte deschis si liber... Ceva neobisnuit si plin de aventura.
CAPRICORN
Capricornul este muncitor si ambitios. Il intalnimde aceea la cursuri de specializare si la biblioteci. Este inteligent sistie sa recunoasca sinceritatea chiaar si in cazul complimentelor. Nu suportascrisorile prea incarcate si declartiile prea entuziaste. Capricornul seintereseaza de teatru si arta, se simte atras de oameni spirituali.... Putemdiscuta cu el despre carti, pictura, politica daca suntem bine pregatiti.Sa nu prezentam o conceptie sau o parere pe care nu o avem cu adevarat.Pe de alta parte capricornului ii place rolul de profesor. In societateva participa mai ales ca spectator si nu se numara printre oamenii asa-zisisimpatici. Va participa numai la discutii serioase caci este la curentcu evenimentele zilei si asteapta de la partener acelasi lucru.
VARSATOR
Nu este greu sa intalnesti un varsator. Il intalnesti la petreceri, la cursuri de specializare, la teatru, la concerte. Varsatorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarca foarte usor prin magnetismul personalitatii lor, prin faptul ca devin parteneri de discutii fascinanti. El vorbeste despre idei dar si despre evenimente. Cel care nu citeste mult si nu are aptitudini pentru discutie nu se potriveste cu varsatorul. Interesul il putem suscita prin adevar si incredrere. Prima intalnire trebuie sa fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile varsatorilor sunt pline de umor. Il pasioneaza tot ce este iesit din comun.
PESTI
Cei nascuti sub semnul pestelui ii poti recunoaste dupa faptul ca vor fi intotdeuna in centrul atentiei, innconjurati de admiratori. Comportarea lui sarmanta si flexibila, firea lor buna atrag intotdeauna oamenii.Daca nu sunt admirati se retrag suparati intr-un colt. Ca tema de discutie se ofera teatrul, cinematograful, programul TV, toate ii intereseaza pe pesti, pentru ca toti, imdiferent de meseria pe care o exercita, ar fi vrut sa fie actori, scriitori sau balerini. Si discutiile pe teme supranaturale ii intereseaza. Cel mai mult cred in reincarnare, sau vorbesc despre aceasta tema. Inceputul o data facut, cuvantul trebui cedat lor, putem linistiti sa ne manifestam ignoranta caci el explica cu placere si atunci se simte in elementul lui. Prima intalnire? Se propune intr-un local in care se danseaza. Caci cei nascuti in aceasta zodie danseaza cu placere, sau se propune o sedinta de spiritism. Indiferent de ce vom intreprinde, sa nu uita sa le facem cand si cand un comliment. Are nevoie stringenta de confirmare.
Sursa

BERBEC

Trebuie sa fii sincer. Au un ochi format pentru tot ce este minciuna. Este cel mai sigur sa incepi o discutie pe plan intelectual. Ei se considera mai degraba oameni de spirit decat sensibili. Se simt onorati daca te apropii de ei pe linia inteligentei. Respecta pe oricine care nu incearca sa-si impuna propria sa parere. Daca li te adresezi cu o problema, gasesti ajutor si incredere. Ii gasesti acolo unde se intampla cate ceva. Ei cauta ceva tulburator, sunt originali, plini de idei noi, cine vine cu idei noi ii castiga. Este bine sa se si treaca la materializarea acestor idei. Ii intereseaza cultura, teatrele, muzee, joaca un rol in viata culturala locala, avandu-si suporterii alaturi. O buna introducere pentru o discutie intelectuala este aceea de a-i oferi spre imprumut o carte buna, de a-l invita la o expozitie, la un muzeu. Trebuie sa-i arati ca-i imparti interesele. La intalnirea cu un berbec sa nu intarzii, pune mare pret pe punctualitate. Femeia care iese cu un berbec trebuie sa fie pregatita sa ia parte la o manifestatie sportiva.

TAUR

Taurul nu-l gasesti printre leii de salon, nici in mijlocul unei societati ci la margine unde insa este foarte singur. Il cunosti dupa voce, un timbru tare si cald. Daca toti se uita la o scena delicata (o cearta, caderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste macar. Cine cauta o oaza, gaseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si galagia. Dureaza pana sa-ti dai intalnire cu el, are nevoie de timp de gandire. Daca insa accepta, poti fi sigur ca te place. O intalnire pentru o sera nu este un inceput rau dar trebuie sa fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan. Daca vrei un restaurant atentie la o mancare buna (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mancarea de casa, mai ales daca observa ca special pentru el a fost pregatita. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac.

GEMENI

In primul moment avem senzatia stranie ca gemenii sunt cunoscuti. Discutia este plina de haz si de spirit, se rade mult. Viata pare a fi mult mai excitanta decat inainte. Magnetismul lor vibrant va alunga plictiseala. Trebuie sa stim sa exploatam curiozitatea lor. Cel care doreste sa atraga gemeni trebuie sa fie vesel si spiritual, sa nu arate ca este vrajit de farmecul lor. Le plac misterele si secretele. Cheia o constituie fantezia. Le plac sociatatile iesite din comun. Oamenii celebri, discutiile spirituale, jocurile distractive. Nu este rau sa-i invitam la un bal mascat. Sa nu uitam ca sunt firi intelectuale, ii atrag discutiile despre expozitii, muzee, teatre...Locurile banale, comune trebuie ocolite.

RAC

O miscare de sah buna: sa-ti dea racul un sfat! Deoarece doreste sa ajute si compatimeste oamenii, primul pas este facut. Intrebarea: nu ne cunoastem cumva? nu intra in discutie. Racul are o memorie excelenta asa ca nu ajungi prea departe cu aceasta metoda. Discutii in legatura cu copii pot duce la rezultate optime deoarece femeia rac iubeste copii. Acestei femei i s-a facut deja reprosul ca vrea sa mareasca toata lumea cu tatal rac. Te poti axa in discutii politice cu el. Ii plac dicutiile pe plan cultural, muzica romantica, melodica il duc la numitor comun cu infinitul. Un local cu muzica inceata, cu violonist, muzica este hrana lui sufleteasca. Ai putea sa-l inviti pe malul unei ape, ii place sportul de apa. Ar putea sa mearga si la nudisti deoarece ii place sa-si etaleze corpul. Vrei sa-i faci un cadou unei femei rac? Cel mai bine ceva pentru casa, tablouri, tapete, carti frumos legate in piele, lucruri de bucatarie, originale. Pentru el sunt bune niste mancaruri impachetate exotic, ceva din argint cu initialele sale. Cei nascuti in zodia racului sunt colectionari, iar tot ce mareste colectia lor ii bucura nespus de mult, mai ales lucruri de argint. Familia racului, relatiile trebuie pastrate mai ales in ceea ce priveste mama, ei sunt foarte sentimentali.

LEU

La iesirea in scena doreste sa puna in umbra pe oricine care se afla cu el in aceeasi incapere, trebuie deci sa te arati cat mai impresionat posibil. Leul are nevoie de lumina rampei pentru ca unicitatea si superioritatea sa sa fie recunoscute. Sa i se dea deci, orice posibilitate sa straluceasca. Sa-i spui ca nu ai mai cunoscut un asemenea om ca el. Dezmierdarea este obligatorie. El are un apetit pentru aplauze. Sa nu-l gonesti nicodata din mijlocul scenei. Trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a-si desfasura stralucirea. Se recomanda supunere. Este bine sa-l faci sa creada ca esti dependent de el. Ca propria-ti fericire, ba chiar viata se afla in mana lui. Atentie insa la exagerari. El ia totul drept confirmare a unei realitati modeste. Daca ti se pare ca esti ridicol cu un astfel de compliment il poti cizela usor, dar sa nu renunti definitiv la el... Daca se isca o cearta unde neaparat ai dreptate si nu poti ceda in nici un caz atunci singura iesire e sa apelezi la umorul lui. El rade cu placere, dar niciodata pe cont propriu. Le place arta, literatura, teatrul, le place sa fie acolo unde se intampla ceva. Vernisajul unei expozitii, premiera cinematografica... sunt oricand de castigat pentru asemenea actiuni. La iesiri comune nu trebuie sa te arati zgarcit. 

FECIOARA

Fecioara se simte atrasa de oameni sarmanti, curajosi. Admira talentul si spiritul. Nu poseda aceste calitai. Facem apel la bunul gust, la admiratia pentru arta, citit, ne pregatim putin in domeniul criticii artei. Sa incercam sa fim spontani si sa nu comitem greseala sa ne ambalam in lungi monologuri. Fecioara se realizeaza la locul de munca. Va cere ore suplimentare. La mici petreceri va ajuta la spalatul vaselor, la golirea scrumierelor. Cum ne apropiem de ea? Provocam o discutie pe o tema inteligenta. Nu se recomanda localuri scumpe, hipodroame, caci uraste cheltuielile inutile de bani. In ceea ce priveste cadourile nu putem da gres cu o carte buna sau cu o muzica buna. Imbracamintea sa fie clasica si nefrapanta dar de buna calitate si in special durabila.

BALANTA

Au nevoie de complimente, cu ele sunt usor dezarmati. Dar sa nu-i complementam prea grosolan. Complimentele sa fie discrete. Ii place sa i se spuna ce bine arata sau ce inteligenta are si nu neaparat in mod direct. Se pot discuta fel de fel de noutati. Chiar daca avem puncte de vedere diferite sa ni le sustinem. Le plac controversele, simpatizeaza cu minoritatile, cu neprivilegiatii sau cu nedreptatitii. Le place luxul, le place ceva ce nu este trecator: aurul, argintul, cristalul. Problema banilor nu trebuie dicutata. Important este mediul. Le place frumosul si vor sa iubeasca intr-o atmosfera frumoasa.

SCORPION

Pentru o relatie cu scorpionul exista reguli definitive. Trebuie sa-l iei in serios. Doreste complimente si atentie. Este foarte mandru. Indiferent ce spune sa nu-l cotrazici prea mult. Asta nu inseamna sa fi "lingau". El are o intuitie formidabila, care da in ocultism, asa ca foarte usor simte adevarul. Cu toate ca nu-l poti insela asculta cu placere complimentele. Niciodata sa nu fi zgarcit cu ele in fata unei femei scorpion. Cu toate ca toaletele ei sunt putin extravagante, despre cum arata nu se comenteaza. Daca scorpionul face glume, sa se rada, altfel s-ar simti jignit. Peste greselile sale trebuie trecut cu mare diplomatie. nu va sfatuim sa mergeti in excursii, la teatru sau la un party-jour, caci scorpionul isi iubeste cei patru pereti ai sai, un program bun la el acasa. Trebuie sa-i ceri sfaturi fara a face propuneri. Poti sa-l pastrezi pornind de la ideea ca stie totul ceva mai bine decat tine. Trebuie sa fi tandru cu el, are nevoie de multa dragoste si ti-o va da si el. Doreste sa fie tratat cu multa atentie, daca nu i-o acorzi devine artagos si gelos. 

SAGETATOR

Deoarece ii place sa vorbeasca este bine ssa-l asculti si sa-i pui intrebarile necesare. Trebuie sa ai spirit treaz si sa fi mereu pe faza pentru ca el sa-si poata etala inteligenta si spiritualitatea. Are un adanc simt al umorului. Refuza sa se intretina cu oamenii care nu au ce sa-i spuna. Cei care iubesc cainii si caii vor avea ce discuta. Chiar si pisicile pot fi un subiect de discutie cu toate ca aceste animale nu stau pe primul loc, deoarece nu sunt animale doritoare de natura, de viata in aer liber. Ar fi bine ca prima intalnire sa fie in aer liber. Sagetatorul reactioneaza la lucruri neconventionale si indraznete. Un picnic, o calatorie, tenis, schi, excursii in munti. Dar trebuie sa se tina cont de rezistenta sagetatorului, sa poti tine pasul cu el. Va accepta cu placere o invitatie pentru o excursie in week-end. In privinta actului sexual este foarte deschis si liber... Ceva neobisnuit si plin de aventura.

CAPRICORN

Capricornul este muncitor si ambitios. Il intalnimde aceea la cursuri de specializare si la biblioteci. Este inteligent sistie sa recunoasca sinceritatea chiaar si in cazul complimentelor. Nu suportascrisorile prea incarcate si declartiile prea entuziaste. Capricornul seintereseaza de teatru si arta, se simte atras de oameni spirituali.... Putemdiscuta cu el despre carti, pictura, politica daca suntem bine pregatiti.Sa nu prezentam o conceptie sau o parere pe care nu o avem cu adevarat.Pe de alta parte capricornului ii place rolul de profesor. In societateva participa mai ales ca spectator si nu se numara printre oamenii asa-zisisimpatici. Va participa numai la discutii serioase caci este la curentcu evenimentele zilei si asteapta de la partener acelasi lucru. 

VARSATOR

Nu este greu sa intalnesti un varsator. Il intalnesti la petreceri, la cursuri de specializare, la teatru, la concerte. Varsatorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarca foarte usor prin magnetismul personalitatii lor, prin faptul ca devin parteneri de discutii fascinanti. El vorbeste despre idei dar si despre evenimente. Cel care nu citeste mult si nu are aptitudini pentru discutie nu se potriveste cu varsatorul. Interesul il putem suscita prin adevar si incredrere. Prima intalnire trebuie sa fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile varsatorilor sunt pline de umor. Il pasioneaza tot ce este iesit din comun. 

PESTI

Cei nascuti sub semnul pestelui ii poti recunoaste dupa faptul ca vor fi intotdeuna in centrul atentiei, innconjurati de admiratori. Comportarea lui sarmanta si flexibila, firea lor buna atrag intotdeauna oamenii.Daca nu sunt admirati se retrag suparati intr-un colt. Ca tema de discutie se ofera teatrul, cinematograful, programul TV, toate ii intereseaza pe pesti, pentru ca toti, imdiferent de meseria pe care o exercita, ar fi vrut sa fie actori, scriitori sau balerini. Si discutiile pe teme supranaturale ii intereseaza. Cel mai mult cred in reincarnare, sau vorbesc despre aceasta tema. Inceputul o data facut, cuvantul trebui cedat lor, putem linistiti sa ne manifestam ignoranta caci el explica cu placere si atunci se simte in elementul lui. Prima intalnire? Se propune intr-un local in care se danseaza. Caci cei nascuti in aceasta zodie danseaza cu placere, sau se propune o sedinta de spiritism. Indiferent de ce vom intreprinde, sa nu uita sa le facem cand si cand un comliment. Are nevoie stringenta de confirmare. 

Sursa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies