Cum integrezi ghetele în ținutele din această toamnă?

Cum integrezi ghetele în ținutele din această toamnă?
Cum integrezi ghetele în ținutele din această toamnă?

Cu atât de multe stiluri și tendințe diferite în materie de ghete de damă, poate fi dificil să știi ce să alegi pentru a se potrivi atât stilului tău personal, cât și sezonului.

Tocmai de aceea îți oferim mai jos câteva informații care să te ajute în stilizarea celor mai frumoase ținute. De la ghete scurte până la gleznă, modele tip cowboy, ghete cu șiret, până la cizme până la genunchi, noi suntem aici să-ți prezentăm modalități eficiente de integrare a ghetelor în viitoarele tale outfituri.

Iar dacă nu știi de unde poți achiziționa cele mai frumoase ghete dama, aruncă o privire pe marelbo.com sau vizitează unul din cele peste 50 de magazine din țară și descoperă cele mai frumoase modele de ghete, realizate din piele 100% naturală, în România, în inima Bucovinei. Vei descoperi modele ce nu se demodează niciodată și care se vor asorta perfect cu ținutele tale preferate, indiferent dacă ai un stil elegant, casual sau sport. De asemenea, un alt mare avantaj al pieselor de încălțăminte de la Marelbo este faptul că vei achiziționa calitate nemăsurată la preț de producător.

 

Ce ghete pentru femei sunt la modă și cum pot fi purtate?

 

În condițiile în care moda și tendințele se schimbă atât de repede, poate fi dificil să ții pasul. Totuși, în linii mari, ghetele pot fi împărțite în funcție de înălțime.

 

Să începem cu ghetele până la gleznă. Acestea sunt excelente pentru tranzițiile sezoniere, deoarece pot funcționa pe tot parcursul anului, fie cu picioare goale și pantaloni scurți pentru

vară, fie cu rochii și colanți pentru toamnă. Sunt piese de bază a garderobei oricărei femei, au fost foarte populare în ultimii ani și nu dau semne că ar dispărea din trenduri. Ghetele până la gleznă tind să fie mai casual, așa că nu sunt potrivite pentru contexte formale, dar sunt o opțiune deosebită (și confortabilă!) pentru plimbări relaxante de weekend.

Ghete dama 3369 bufo maro - Marelbo

Ghetele până la gleznă cu toc au fost, de asemenea, în tendințele ultimelor sezoane, cu o mare varietate de culori și ornamente dintre care poți alege. Deși sunt modele elegante, nu trebuie să le păstrezi doar pentru ținutele formale - asortează-le cu blugi sau cu o rochie vaporoasă pentru a obține o ținută de zi modernă.

Ghete dama 3346-1 negru - Marelbo

Ghetele mai înalte cu șireturi sunt un alt produs favorit pentru acest sezon. Adesea puțin mai casual, potrivite inclusiv pentru un stil punk rock, acestea se potrivesc cel mai bine cu blugi skinny, jambiere și fuste, rochii și colanți din piele. Atunci când stilizezi o ținută cu astfel de ghete, este important să obții proporțiile corecte.

Ghete dama 3361 negru - Marelbo

Asortarea ghetelor cu blugi

 

Deoarece blugii tind să fie mai casual (aceștia sunt de obicei rezervați pentru ieșirile în oraș și plimbările relaxante, cu excepția cazului în care locul tău de muncă are un cod vestimentar mai casual) pot fi asortați cu ghete până la gleznă fără toc, ghete cu șireturi și în unele cazuri, cu cizme înalte.

 

Ghete/cizme cu fuste/rochii

 

Ghetele până la gleznă cu toc arată foarte bine cu majoritatea fustelor și rochiilor vaporoase. De asemenea, fustele midi plisate asociate cu cizme înalte cu toc sunt foarte populare. Pentru un look mai conservator, alege modele simple, fără catarame sau fermoare voluminoase.

 

Vestea bună despre ghete este că poți găsi o pereche care să se potrivească cu orice, pentru orice ocazie. Fie că ieși la o plimbare în parc, la cumpărături, ieși în oraș sau la o întâlnire la birou, perechea potrivită de ghete de la Marelbo te poate face să arăți și să te simți minunat!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies