Cum își alintă mama Geta nepoata. „Mie de la ea nu-mi trebuie pupă și eu tot îi dau banii.”

Cum își alintă mama Geta nepoata. „Mie de la ea nu-mi trebuie pupă și eu tot îi dau banii.”
Cum își alintă mama Geta nepoata. „Mie de la ea nu-mi trebuie pupă și eu tot îi dau banii.”

Mama Geta se bucură de nepoții ei și iubește atunci când casa este plină de fiecare dată.

Mama Geta este bucuroasă atunci când copiii și nepoții o vizitează, așa că niciun moment nu rămâne nefilmat și împărtășit cu urmăritorii pe rețelele de socializare.

Cum își alintă mama Geta nepoata

Citește și: Ileana Sterp, părere sinceră despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a fratelui său, Iancu. A făcut declarații chiar după alegerea tortului pentru nunta celor doi

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Tu mi-ai adus florile astea? Vai, dragul meu! Mulțumesc! Vai, ce frumoase sunt!” Mama Geta, surpriză neașteptată din partea lui Culiță și a lui Milan! Cum a reacționat când și-a văzut nepotul?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama Geta a fost filmată în timp ce își alinta nepoata și îi oferea o sumă de bani, apoi o lua în brațe și o pupa cu foc.

Nici alintul nu lipsește, așa că mama Geta este nu se oprește din a-și alinta nepoata. 

„Mie de la ea nu-mi trebuie pupă și eu tot îi dau banii Carlei și fără să mă pupe. Draga mea. Lasă banii la fată. Ea mi-a cerut bani. 200 și 5 lei. Așa, Bobu. Nu-i lua banii la fată.”, a spus mama Geta într-un filmuleț pe Tik-Tok.

Ce mesaje a primit Ileana Sterp atunci când și-a postat fetița pe Tik-Tok

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Facebook]

Nu este primul videoclip cu fetița ei pe care Ileana  îl pune pe rețelele de socializare, iar joaca dintre cea mică și mama Geta a fost interpretată, așa că Ileana a vorbit despre ceea ce a găsit printre mesaje. 

„Am primit de la cineva un print screen cu niște comentarii de pe TikTok la acel video pe care l-am pus cu Carla și cu mama când se ”certau”.

Am observat că mamei îi place să o tachineze pe Carla și Carlei îi place să fie tachinată, se distrează amândouă, dar comentariile de pe TikTok sunt ceva… Am impresia că oamenii ăia trebuie să-și facă un control. Cum să spui despre un copil de nici 3 ani că are răutate în ochi și în privire? N-ai cum să spui asta, e un copil. Și dacă mama se joacă așa cu ea și Carla îi răspunde la fel, asta e o tachinare între ele.
Le place să facă asta. Așa s-au obișnuit, dar n-ai cum să spui așa ceva despre un copil. Nici nu vreau să intru la postare să mă uit. Doamne ferește!”
, a spus Ileana Sterp.

 

@ileanasterp 😂😂😂 @Geta Sterp @MAMA GETA ♬ sunet original- Ileana Sterp



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Pățesc destul de des. Am dureri foarte mari de cap și stări de vomă.” Ce le răspunde Ileana Sterp urmăritorilor care zic despre ea că este însărcinată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies