Cum își bea Fuego cafeaua de dimineață: „Nu o fac la aparat, pentru că mi se pare că nu e benefic pentru organism! E cea mai bună cafea.”

Cum își bea Fuego cafeaua de dimineață: „Nu o fac la aparat, pentru că mi se pare că nu e benefic pentru organism! E cea mai bună cafea.”
Cum își bea Fuego cafeaua de dimineață: „Nu o fac la aparat, pentru că mi se pare că nu e benefic pentru organism! E cea mai bună cafea.”

Artistul a explicat cum își prepară cafeaua de dimineață.

Fuego este un artist foarte cunoscut și apreciat de la noi din țară. În vârstă de 47 de ani, interpretul de muzică ușoară încearcă să se mențină într-o formă bună și are grijă la alimentație. În fiecare dimineață, Fuego își începe ziua cu o cană de cafea, dar are un anumit secret în ceea ce privește modul de preparare.

Cum își prepară Fuego cafeaua?

Citește și: Fuego, declarații alături de bunica lui, de la un centru de recuperare. Motivul pentru care femeia a ajuns acolo în urmă cu 6 luni. „Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră.”

Cum își bea Fuego cafeaua de dimineață
Fuego [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fuego, destăinuiri emoționante despre mama sa! Femeia și-a dedicat toată viața să își vadă fiul artist: „Mama s-a luptat foarte mult ca să fiu astăzi cine sunt. Nu s-a dat într-o parte deloc!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În cadrul unei emisiuni televizate, artistul a povestit recent despre modalitatea prin care își prepară cafeaua de dimineață.

Primul lucru pe care îl fac dimineața, beau o cafea, pe care nu o fac la aparat, pentru că mi se pare că nu e benefic pentru organism. Cafeaua o fierb eu în ceașca mea și pun lapte de ovăz fără zahăr. Dacă veți bea lapte de ovăz, veți vedea că e foarte dulce.

Nu îți mai trebuie zahăr în cafea. E cea mai bună cafea. Cafea și lapte de ovăz. Așa începe dimineața mea.”, a explicat interpretul de muzică ușoară.

Fuego, amintiri prețioase din perioada copilăriei

Cum își bea Fuego cafeaua de dimineață
 Fuego[Sursa foto: Facebook]

Tot în cadrul unei emisiuni TV, Fuego a povestit o întâmplare din perioada copilăriei, atunci când ținea spectacole în spatele blocului și improviza o cortină și așternuturile de la pat, alături de copiii de la bloc.

Toată viața mi-am dorit să fiu artist. Făceam spectacole în spatele blocului. Blocul nostru are 7 scări și în spatele blocului era și școala generală. Eram vreo 20 de copii. Făceam spectacole și îi puneam pe toți să aducă perne din casă și lenjerii de pat. Furau cu toții lenjeriile de pat, luam și eu de la mama și de la tata și îmi făceam o scenă cu cortină din lenjerii de pat.

Legam cu sârmă și pernele erau un fel de design. Veneau zeci de copii să fie alături .”, a povestit artistul.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum a învățat Carmen de la Sălciua lecția punctualității de la mama sa? „Mama mă aștepta cu o curea! Mi-a dat vreo 15 curele așa și a doua zi m-a pedepsit.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Secretul relației dintre Fahriye Evcen și Burak Özçivit: "Este necesar să se observe valoarea și fericirea fiecărui moment, fără a căuta diferențele"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

DE NECREZUT! Legătura neașteptată dintre Patrick și noua concurentă din „Casa iubirii”: „Vocea este cunoscută...”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies